15 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-900 αστυνομικοί έκαναν έφοδο στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του Βερολίνου... το λένε ARTEMIS

Περισσότεροι από 900 Γερμανοί αστυνομικοί, εφοριακοί και τελωνειακοί προχώρησαν σε αιφνίδια έφοδο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής του Βερολίνου, ο οποίος κατηγορείται ότι συνδέεται με την συμμορία «Hells Angels».

Κατά την έφοδο συνελήφθησαν 6 άτομα. Σύμφωνα με την εισαγγελία και τους αστυνομικούς μεταξύ των συλληφθέντων είναι οι δύο μάνατζερ του «σάουνα κλαμπ» Artemis και 5 «madames», ενώ μέσα στο κτίριο βρέθηκαν 117 εργαζόμενοι και περισσότεροι από 100 πελάτες.

Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία αλλά η αστυνομία κατηγορεί τον οίκο ανοχής που στεγάζεται σε ένα τετραώροφο κτίριο, ότι συμβάλλει σε ένα «βάναυσο και παράνομο» σύστημα που εκμεταλλεύεται εξαρτημένες γυναίκες.

Όσοι συνελήφθησαν κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και παρακράτηση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας που σημείωσε ότι κάνουν έρευνες και για trafficking.

Οι περισσότερες γυναίκες κατάγονταν από την ανατολική Ευρώπη, την Ρωσία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Οι «Hells Angles» φέρονται να προμήθευαν τις γυναίκες στο κλαμπ με αντάλλαγμα χάρες, όπως δωρεάν είσοδο, δήλωσε ο εισαγγελέας.

Η έφοδος της αστυνομίας έγινε έπειτα από πληροφορίες που έδωσε πρώην σύντροφος μέλους της συμμορίας, που έφυγε επειδή την κακομεταχειριζόταν.

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν και στη φοροδιαφυγή. Η αστυνομία κατηγορεί το Αrtemis ότι είχε δηλώσει τις γυναίκες που εργάζονταν σε αυτό ως «αυτοαπασχολούμενες», ενώ ήταν κανονικοί υπάλληλοι με φιξαρισμένα ωράρια, ποσοστά και οδηγίες για το πως θα κάνουν συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις.

Επιπλέον, παρακρατώντας τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης, είχε εξαπατήσει το κράτος από τουλάχιστον 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι κατάσχεσε 6,4 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά, αυτοκίνητα και ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων 12 διαμερισμάτων και άλλων χώρων στο Βερολίνο και σε ολόκληρη τη χώρα.