12 Απριλίου 2016

BINTEO-Ακόμα γελάμε με τις παπάτζες Καρατζαφέρη για τις offshore: Τις είχα γιατί πουλούσα τις κασσέτες του TV PRESS-Αντί για ευρώ... παράβολα είπε ο Προέδρας

Για τη δικαστική του περιπέτεια, τις offshore και τα εμβάσματα, μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και έλιωσε όλη η Ελλάδα στα γέλια με τις αστείες δικαιολογίες του στυλ "έχω κάνει τις περισσότερες δηλώσεις απ' όλους τους πολιτικούς"... άρα είναι πενταθαρίδης ο Προέδρας.

«Εδέχθη μία επίθεση καλά οργανωμένη, κοπτοραπτική. Με κοίταζαν περίεργα στο δρόμο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Όταν πήγε σε επίπεδο Εφετών, η απαλλαγή ήταν πανηγυρική».

«Απαλλάχθηκα από το Συμβούλιο Εφετών για τις μίζες και αθωώθηκα για τις offshore» υπογράμμισε.

Γι' αυτό έφτιαξα offshore

«Όλες αυτές τις εταιρείες τις είχα και είχα φορολογηθεί στο Λονδίνο, γιατί έκανα δουλειές εκεί», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό».

«Μοίραζα την Τv Press παγκοσμίως, με βάση το Λονδίνο, στους Έλληνες του εξωτερικού»,  υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Αυτά τα χρήματα είχαν μείνει εκεί και είχαν φορολογηθεί κανονικά».

«Είμαι ο μόνος που έδωσα 1 εκατομμύριο στο ταμείο φτώχειας. Ποιος άλλος το έκανε;», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Δείτε το βίντεο


Αντί για ευρώ… παράβολα

«Με το ευρώ θα πεθάνουμε. Πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις έξω από το ευρώ» ανέφερε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

«Δεν θα πάρω ταξί να πάω στο Νομισματοκοπείο αλλά πρέπει να κάνουμε μία κουβέντα» πρόσθεσε.

«Είχα πει ότι έχουμε δικό μας νόμισμα σε ευρώ. Έχουμε τα παράβολα. Δεν μας απαγορεύει η ΕΚΤ να τυπώσουμε όσα παράβολα θέλουμε» υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Δείτε το βίντεο