10 Απριλίου 2016

Γελάει ο Μουρούτης με τις αποκαλύψεις της Πο@τσας από τον Βαξεβάνη: Κάποιος να του πει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑίοι

Δύο ξαδέλφια του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά φέρονται να περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με αποκάλυψη του "έγκριτου" Κώστα Βαξεβάνη.

Πρόκειται για τους...
Αντρέα και Αλέξανδρο Ζάννα, οι οποίοι είναι παιδιά του Παύλου Ζάννα, αδελφού της μητέρας του Σαμαρά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα koutipandoras.gr.

Ο Αλέξανδρος Ζάννας, εμφανίζεται να ανοίγει λογαριασμό στις 29 Μαρτίου του 1999. Ο Αντρέας Ζάννας, αρχιτέκτονας, ανοίγει λογαριασμό στις 23 Ιανουαρίου 2003, ενώ τα δύο ξαδέλφια του Σαμαρά φέρονται να έχουν από κοινού πρόσβαση στους δυο λογαριασμούς.

Φυσικά η αποκάλυψη προκάλεσε τρελό γέλιο στη ΝΔ και τους συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού αφού η οικογένεια είναι γνωστό πως είναι αριστερή. Τα ξαδέρφια είναι ΣΥΡΙΖΑίοι και η αδερφή τους και ξαδέρφη του Σαμαρά, είναι υποψήφια με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Το θέμα έσπευσε να εκμεταλλευθεί η Γεροβασίλη

Στο μεταξύ, το δημοσίευμα έδωσε αφορμή στον ΣΥΡΙΖΑ για νέα επίθεση στη Ν.Δ. υποστηρίζοντας πως «τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία προσώπων από το στενό οικογενειακό κύκλο του τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας».

«Η πρακτική αυτή», συνεχίζει η ανακοίνωση, «εκθέτει πλήρως όχι μόνο τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία».

«Το ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας που παρείχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στους υπόπτους για φοροδιαφυγή είχε και στενά ιδιοτελή κίνητρα» καταλήγει, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα.

Η απάντηση της ΝΔ στην Γεροβασίλη

Απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη δίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Τόσα πολλά λόγια για να δικαιολογήσουν την καθυστερημένη προσχώρησή τους σε μια σωστή πολιτική απόφαση της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ.