14 Απριλίου 2016

Το μπράβο του Άδωνι στον Βαρεμένο για τον Πολάκη

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Βαρεμένο για τα όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στο Realfm 97,8, σχετικά με τη στάση του Παύλου Πολάκη, έδωσε οΆδωνις Γεωργιάδης.
"Μπράβο στον Γιώργο Βαρεμένο ο οποίος προ ολίγου στον Realfm 97,8 άδειασε μεγαλοπρεπώς και χωρίς "αλλά" τον Πολάκη..." έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.


Ο Βαρεμένος για τον Πολάκη: Δεν είναι αυτός ο πιο ευγενικός τρόπος να αντιδράσεις
 
«Φυσικά και δεν είναι η καλύτερη δυνατή τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Πολάκη» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος σχετικά με τις απειλές του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη προς δημοσιογράφους, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Σε μια αγενή τοποθέτηση δεν απαντάς με αυτή τη θέση γιατί δεν είναι κι αυτός ο πιο ευγενής τρόπος να αντιδράσεις» πρόσθεσε κάνοντας λόγο για «ατυχή τοποθέτηση».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ο κ. Βαρεμένος σημείωσε ότι «νομίζω και ελπίζω ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα προχωρήσει η αξιολόγηση. Η καθυστέρηση έχει δυσμενείς συνέπειες, το γνωρίζουν αυτό οι δανειστές και δεν θέλω να πιστέψω ότι αντί να επιταχύνουν τις διαδικασίες χρησιμοποιούν την καθυστέρηση για περαιτέρω πίεση με σκοπό να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις»