09 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚ και στο Ουζμπεκιστάν... με ομάδα Τάε Κβον Ντο!

Ο ΠΑΟΚ έχει συνδέσμους οπαδών του (εκτός φυσικά από την Ελλάδα) σε όλον τον κόσμο: από την Αυστραλία μέχρι τη Σουηδία και από τις ΗΠΑ μέχρι τη Ρωσία.

Πλέον απλώνεται παντού και σε άλλα επίπεδα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σάιτ «pontos – news» τους τελευταίους τρεις μήνες λειτουργούν στο Ουζμπεκιστάν δύο σχολές Τάε Κβον Ντο που ιδρύθηκαν από τον Δικέφαλο!!!

paok tae 2


Τα εγκαίνια της δεύτερης σχολής Τάε Κβον Ντο έγιναν στα τέλη Μαρτίου υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της τελετής διοργανώθηκαν αγώνες στους οποίους πιο δραστήρια και ανταγωνιστικά εμφανίστηκαν τα κορίτσια, που τα έδωσαν όλα για την πρώτη θέση.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τα μπλε χρώματα, κατέκτησε την πρώτη θέση.

paok tae 3

paok tae 4

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν στους αγώνες με μεγάλο ενθουσιασμό, δίχως να ξεχνάνε την ουσία της ομαδικότητας και του ευ αγωνίζεσθαι, και διεκδίκησαν με πάθος πολλά βραβεία.


Όσοι παρουσίασαν τα καλύτερα αποτελέσματα βραβεύτηκαν με κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Το ρεπορτάζ του σάιτ «pontos – news» επίσης αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, υπό την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη, έχει αποκτήσει υψηλό κύρος και αναγνώριση στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και όχι μόνο.

Έχει πετύχει την προσέλκυση πολλών νέων στον αθλητισμό. Αγόρια και κορίτσια διαφόρων ηλικιών της ποδοσφαιρικής ομάδας και της ομάδας Τάε Κβον Ντο προπονούνται σε υψηλό επίπεδο και ετοιμάζονται να δηλώσουν συμμετοχή στους προσεχείς διεθνείς διαγωνισμούς.

paok tae 5

Χάρη στο Σύλλογο Ελληνικού Πολιτισμού της Τασκένδης και στο συντονιστή του φαν κλαμπ του ΠΑΟΚ, Σουχράτ Κανακίδη, υλοποιήθηκε αυτή η ιδέα.

paok tae 8

Ο ΠΑΟΚ αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς έξω από τα σύνορα της Ελλάδας.

paok tae 6

Αντίστοιχα, και ο ελληνικός σύλλογος στο Ουζμπεκιστάν αποκτά όλο και περισσότερα μέλη, φιλέλληνες και λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού».

Δείτε και ένα σχετικό video: