19 Απριλίου 2016

Λάρισα: Δυο γυναίκες έκλεψαν κοσμηματοπώλες μπροστά στα μάτια τους -Καρέ καρέ η δράση τους [βίντεο]

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες σε κοσμηματοπωλείο, όταν ζευγάρι Λαρισαίων που διατηρεί το εν λόγω κατάστημα έπεσαν θύματα κλοπής από δύο άγνωστες, οι οποίες με τη μέθοδο της παραπλάνησης κατάφεραν να αρπάξουν μία ολόκληρη κασετίνα με κοσμήματα και να φύγουν ανενόχλητες.
Οι δύο γυναίκες, δείχνοντας υποτιθέμενο ενδιαφέρον για αγορά κοσμημάτων ζήτησαν, όπως φαίνεται και από το βίντεο, να δουν διάφορα είδη και σιγά-σιγά κατάφεραν να σκεπάσουν μία ολόκληρη κασετίνα με μπουφάν και βάζοντας δίπλα την τσάντα. Τελικά κατάφεραν να αρπάξουν τα κοσμήματα που ηα αξία τους ξεπερνούσε τουλάχιστον τα 40.000 ευρώ (σύμφωνα με πληροφορίες), για να φύγουν χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι να είναι πολύ αργά.


Εκατοντάδες είναι αυτοί που εισάκουσαν την έκκληση των ιδιοκτητών μέχρι στιγμής να κοινοποιήσουν το βίντεο στο διαδίκτυο προκειμένου να αναγνωριστούν οι δύο γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, δεν μιλούσαν ελληνικά. Παράλληλα καλούν όποιον τις αναγνωρίσει να ενημερώσει την Αστυνομία που διεξάγει έρευνα.


Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο επαγγελματισμός και η απόλυτη ηρεμία που επιδεικνύουν όπως θα δείτε και στο βίντεο οι δύο γυναίκες.


Πηγή: thessaliatv.gr