19 Απριλίου 2016

ΣΟΚ! ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ! Η Περιστέρα «καρφώνει» ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς συγγενών και φίλων... που κάνει ο άντρας της!

Εμμέσως πλην σαφώς η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα καταγγέλλει τις πρακτικές που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό συγγενών, φίλων και γνωστών στο Δημόσιο... να ας πούμε το διορισμό του φίλου του Αλέξη, Καρανίκα, σαν συμβούλου του.

Όταν ρωτήθηκε από κυριακάτικη εφημερίδα γιατί επιλέγει να εργάζεται ενώ θα μπορούσε ως σύντροφος πρωθυπουργού να αποσπαστεί σε πολιτικό γραφείο, απάντησε: «Μακριά από μένα τέτοιες λογικές».

Η απάντηση της κυρίας Μπαζιάνα μάλλον ως σκληρό αντιπολιτευτικό σχόλιο θα μπορούσε να εκληφθεί, τη στιγμή που ένα σωρό στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έχουν διορίσει συγγενείς και φίλους στο Δημόσιο.

Ας θυμηθούμε μερικούς: Η  Ράνια Σβίγγου, η Ρένα Δούρου, ακόμη και ο Γ. Τσίπρας (πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού). Και το σημαντικότερο; Όταν έγινε λόγος για αυτούς τους διορισμούς, κυβερνητικά στελέχη (ακόμη και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας) έσπευσαν να τους καλύψουν λέγοντας απλώς ότι πρόκειται για μετακλητούς υπαλλήλους και ότι ο κάθε υπουργός έχει το δικαίωμα να επιλέγει ως συνεργάτες τους πλέον έμπιστους (και πλέον έμπιστοι θεωρούνται τα αδέλφια, τα εξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς).

Θα πείτε: Και οι προηγούμενοι δεν έκαναν το ίδιο; (ΔΕ: Οι γνωστές μαλ@κίες! Ποιος υπουργός διόρισε τη γκ@μενα ή τον γκόμενο όπως ο Παρασκευόπουλος ή η Δούρου ρε μεγάλε ΒΗΜΑτοδότη; Συνεχίστε λίγο ακόμα με τη μαλ@κία "όλοι ίδιοι είναι" μέχρι να φτάσουμε να δούμε πως θα είναι η Χρυσή Αυγή στην κυβένρηση....) Ναι, αλλά δεν φημίζονταν για το ήθος και το ύφος της «πρώτης φοράς Αριστεράς» σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη.