14 Απριλίου 2016

Ανοιχτή επιστολή στον Ομπάμα έστειλε η... Τσιτσιολίνα

Η σταρ του ερωτικού κινηματογράφου ζητά από τον Αμερικανό πρόεδρο να της επιτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ

Μία ημέρα πριν την έναρξη του μεγαλύτερου φεστιβάλ με θέμα τον ερωτισμό, το Erotic Art Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στο Tae Kwon Do από τις 15 έως τις 18 Απριλίου, η επίτιμη καλεσμένη, Ιλόνα Στάλερ, «ξεγυμνώνεται» μπροστά στον… Ομπάμα.
Η γνωστή ως Τσιτσιολίνα, η οποία πρωταγωνίστησε σε πολλές ροζ ταινίες πριν ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και πριν την εκλογή της με το Ριζοσπαστικό Κόμμα της Ιταλίας, έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, ζητώντας του να της επιτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ.

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Chi» με την Ουγγροϊταλίδα Στάλερ, να φωτογραφίζεται τυλιγμένη στην αστερόεσσα, εξηγεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ πώς από μία παρεξήγηση, όπως υποστηρίζει, δεν της επιτρέπεται να ταξιδέψει στην Αμερική.


«Κύριε πρόεδρε των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Σας γράφω για να σας ζητήσω να σκεφτείτε το αίτημά μου για χάρη σχετικά με γεγονότα που μου έχουν αποδοθεί εσφαλμένα», γράφει στην επιστολή της η 64χρονη τονίζοντας πόσο πολύ αγαπά την Αμερική και τον αμερικανικό λαό.

«Το μακρινό 1981 κατά τη διάρκεια μίας ποδηλατικής εκδήλωσης 'La sei giorni di Milano', κάηκε μπροστά σε 24.000 ανθρώπους μία σημαία που έμοιαζε, δυστυχώς, πολύ, στην αμερικανική σημαία. Αυτή η πρόκληση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός σόου μου, ερμηνεύθηκε ως μίσος προς τις ΗΠΑ, ενώ στην πραγματικότητα ήταν διαμαρτυρία κατά τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, ένας τρόπος για να καταδικαστεί η τρομοκρατία», συνεχίζει η Τσιτσιολίνα.

Η 64χρονη, η οποία παραμένει αειθαλής και θελκτική, επισήμανε πως συνελήφθη και μεταφέρθηκε με τη βία μακριά από τη σκηνή που πραγματοποιούσε το σόου της, με την κατηγορία ότι προσέβαλε σημαία ξένου κράτους, και για αυτό το λόγο μπήκε στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει ποτέ ξανά στην Αμερική.

«Απευθύνομαι σε εσάς κύριε πρόεδρε των ΗΠΑ, για να ζητήσω τη βοήθειά σας, την επιείκειά σας, την προσοχή σας και την πατρική σας κατανόηση ώστε να μου δοθεί η χάρη έπειτα από τόσα χρόνια και να μου επιτραπεί η παροχή βίζας για τη χώρα σας», ολοκληρώνει η Τσιτσιολίνα.