08 Απριλίου 2016

Βίντεο: Το σ@ξ δύο γουρουνιών... επισκίασε Σκωτσέζο πολιτικό

Την ώρα που μιλούσε για τα «οπτικά μηνύματα» της εκστρατείας του κόμματός του, τα δύο συμπαθή ζώα έστελναν το δικό τους μήνυμα... αγάπης

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο της συνέντευξης του επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατικών, Willie Rennie, ο οποίος επέλεξε να μιλήσει για το πρόγραμμα του κόμματός του από μια φάρμα, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι δύο από τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί θα του... έκλεβαν την παράσταση.

Μιλώντας στο BBC, o Willie Rennie ανακοίνωσε σήμερα ότι το κόμμα του προτίθεται να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για τους νέους, εν όψει των εκλογών στο σκωτσέζικο κοινοβούλιο (Χόλιρουντ).

Ερωτηθείς δεν από το δημοσιογράφο του βρετανικού δικτύου γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο, δηλαδή μια φάρμα, για να κάνει την εν λόγω ανακοίνωση, ο Rennie επισήμανε τα εξής: «Μας αρέσει να επισκεπτόμαστε τέτοια μέρη ώστε να στέλνουμε ένα "οπτικό μήνυμα" που θα αντανακλά ακριβώς το ζητούμενο του προγράμματός μας. Νομίζω ότι αυτό το πετύχαμε σήμερα».

Την ώρα βέβαια που μιλούσε για «οπτικά μηνύματα» πίσω από την πλάτη του δύο χαριτωμένα γουρούνια έστελναν το δικό τους μήνυμα «αγάπης» κάνοντας... τρελίτσες μπροστά την κάμερα.

Το διασκεδαστικό αυτό απόσπασμα της συνέντευξης του Σκωτσέζου πολιτικού κάνει από το πρωί τον γύρο των social media, με πολλούς χρήστες να το αναδημοσιεύουν σε Twitter και Facebook, συνοδευόμενο φυσικά από την κλασική... καζούρα.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ