14 Απριλίου 2016

Ηθοποιός έστειλε δώρο... χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε συμπρωταγωνιστές του

Ο Τζάρεντ Λέτο δεν αστειευόταν καθόλου όταν είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να μπει «στο πετσί του ρόλου» του Τζόκερ

Ο Τζάρεντ Λέτο δεν αστειευόταν καθόλου όταν είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να μπει «στο πετσί του ρόλου» που κλήθηκε να ερμηνεύσει στην πολυαναμενόμενη ταινία Suicide Squad, o οποίος δεν είναι άλλος από τον γνωστό «παρανοϊκό κακό» του κινηματογράφου, τον Τζόκερ.

Ως γνωστόν, ο ρόλος του Τζόκερ έχει ζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη στο παρελθόν από εξαιρετικούς ηθοποιούς (όπως ο Τζακ Νίκολσον και ο Χιθ Λέτζερ) καθένας από τους οποίους τον ανέδειξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Θέλοντας να κάνει το ίδιο, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τζέρεντ Λέτο, ο οποίος είναι πραγματικά αγνώριστος ως Τζόκερ στην ταινία Suicide Squad, αποφάσισε να φέρεται καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων σαν τον παρανοϊκό εγκληματία που έχουμε γνωρίσει από τις ταινίες του Μπάτμαν.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, ο νεαρός ηθοποιός είχε στείλει πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας αλλόκοτα δώρα στους συμπρωταγωνιστές του, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα που του ζητήθηκε να ερμηνεύσει. Αυτά, σύμφωνα με τον ιστότοπο E! περιλάμβαναν έναν ζωντανό αρουραίο (με παραλήπτρια την Μάργκο Ρόμπι), ένα κουτί σφαίρες (στον Γουιλ Σμιθ) και ένα νεκρό γουρούνι σε άλλα μέλη του καστ.

Πρόσφατα ωστόσο, ο Λέτο αποκάλυψε σε δημοσιογράφο του E! ότι «τερμάτισε» το... method acting (σύνολο τεχνικών που βοηθούν τους ηθοποιούς να μπουν στο πετσί του ρόλου), στέλνοντας σε συμπρωταγωνιστές του χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και σεξουαλικά βοηθήματα όπως anal beads.

«Έκανα πολλά πράγματα για να δημιουργήσω μία δυναμική, ένα περιβάλλον με το στοιχείο της έκπληξης και του αυθορμητισμού και να γκρεμίσω τυχόν τείχη που υπήρχαν στις μεταξύ μας σχέσεις», είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σχετικά με τα παράξενα δώρα που έκανε στα άλλα μέλη του καστ. Όπως τόνισε μάλιστα, «Ο Τζόκερ είναι κάποιος που δεν σέβεται την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά όρια του καθενός» και γι' αυτό ακριβώς τον λόγω επέλεξε να φέρεται με αυτόν τον παράξενο τρόπο όσο καιρό τον υποδυόταν.

Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ