14 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Μόνο η Αραμπατζή πήγε… διαβασμένη για τον Πολλάκη! Τον δικαιολόγησε η Γεροβασίλη

Δεν υπήρξε ούτε ένας βουλευτής να πει κάτι στον Πολλάκη για το βίντεο. Παρόλο που ο Πολλάκης απάντησε σε 10 επίκαιρες ερωτήσεις κανένας δεν τον ρώτησε για το βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι στην πλειοψηφία τους είναι αδιάβαστοι. Ωστόσο, μόνο η Φωτεινή Αραμπατζή έθεσε το ζήτημα.

Η βουλευτής της ΝΔ κ. Αραμπατζή κάλεσε τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο να αποδοκιμάσει τις απειλές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολλάκη προς δημοσιογράφο. «Σας καλώ να καταδικάσετε την συγκεκριμένη δήλωση για να σώσετε την αξιοπρέπεια της κυβέρνησης σας» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση κοντεύει να μετατρέψει την χώρα σαν την Τουρκία.

Από την μεριά του ο υπουργός κ. Ξανθός αρχικά δήλωσε πως «αντιπαρέρχεται τα περι αντιδμοκρατικής νοοτροπίας γιατί τέτοιες δηλώσεις προσβάλουν την νοημοσύνη του λαού κάνοντας λόγο για «ατεκμιρίωτες καταγγελίες που δεν αποδεικνύονται».

Ωστόσο, στη δευτερολογία του βέβαια ο κ. Ξανθός παραδέχθηκε πως δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για το γεγονός και ότι δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο.


Η Γεροβασίλη άδειασε τον Πολάκη: Λεκτικό ατόπημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Ως λεκτικό ατόπημα, χαρακτηρίζει την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι ήταν αγανακτισμένος «με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί».
Συγκεκριμένα είπε: «Άκουσα προσεκτικά την ομιλία του κ. Πολάκη. Ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα. Βεβαίως είναι αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί».