08 Απριλίου 2016

ΔΩΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Θεσσαλονίκη: Έστησαν... γλέντι για την ενίσχυση των προσφύγων και των απόρων

Ομάδα πολιτών κάλεσαν δύο μπάντες που έπαιζαν λαϊκά τραγούδια, καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθειά τους και να συμμετάσχει στο... event

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ομάδα Θεσσαλονικιών για να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες και τους απόρους.
Συγκεκριμένα, απόφοιτοι του ιστορικού 11ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, μετά το περσινό τους reunion που ξανά άνοιξαν το ιστορικό κτίριο του σχολείου και συναντήθηκαν με τους καθηγητές τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σύλλογο μέσα από τον οποίο θα πραγματοποιούν δράσεις αλληλεγγύης.

Την Παρασκευή, λοιπόν, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα βρίσκονταν στην παραλία για να μαζέψουν τρόφιμα και είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες και τους άπορους συμπολίτες μας. Για να προσελκύσουν κόσμο κάλεσαν δύο μπάντες, οι οποίες παίζουν λαϊκά τραγούδια και ξεσηκώνουν τον κόσμο που περνάει από το σημείο.




Πηγή: www.seleo.gr