22 Απριλίου 2016

Βίντεο σοκ: Αυτός είναι ο πιο συγκλονιστικός καβγάς σκύλων που έχετε δει ποτέ

Ένα σκυλί έχει πιάσει ένα άλλο από τον λαιμό και δεν το αφήνει παρά τα μέσα -μέχρι και ηλεκτροσόκ!- που χρησιμοποιούν οι παριστάμενοι για να τα χωρίσουν

Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό από κάθε άποψη και οι εικόνες ίσως φανούν σκληρές σε κάποιους. Παρ' όλα αυτά όμως δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την μανία και τα ένστικτα ενός ζώου αποφασισμένου να σκοτώσει.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες που έχουν καταγραφεί, ένα σκυλί έχει πιάσει από τον λαιμό ένα άλλο και φαίνεται αποφασισμένο να φτάσει μέχρι τέλους. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων το εξαγριωμένο σκυλί δεν φαίνεται να υποχωρεί στο ελάχιστο.

Μάλιστα κάποια στιγμή φθάνουν στο σημείο του περιστατικού και κάποιοι αστυνομικοί οι οποίοι είτε με γκλομπ είτε ακόμα και με taser (ηλεκτροσόκ) προσπαθούν και αυτοί να σταματήσουν τον καβγά και να σώσουν το δεύτερο σκυλί από τον βέβαιο θάνατο.

Όμως ούτε αυτά τα μέσα δεν καταφέρνουν τίποτα, και μόνο όταν χαλαρώνει λίγο οι άνθρωποι καταφέρνουν να αρπάξουν το άτυχο ζώο από το στόμα του.