07 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η άλλη έβαλε φίδι στον κόλπο της αλλά ο άλλος με τη γλυκοπατάτα στον κ@λο τηνν ξεπέρασε...

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το βίντεο από την Αφρική, που δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόιτ εφημερίδα «dailystar», το οποίο δείχνει μια γυναίκα να υποβάλλεται σε εγχείρηση για να της αφαιρεθεί ένα φίδι που έχει μπει μέσα της! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το μικροσκοπικό φιδάκι δεν έχει μπει στην κοιλιά της υποτιθέμενης ασθενούς, αλλά στα… γεννητικά της όργανα!

Δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται όντως για νοσοκομείο, καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για χυδαία φάρσα. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά ότι είναι ψεύτικο το βίντεο.

Οι φερόμενοι ως συγγενείς της γυναίκας -η οποία είναι ιερόδουλη-, θεωρούν ότι έπεσε θύμα βοντού… Μάλιστα κάλεσαν και παπά για να την διαβάσει…


Έβαλε στον πρωκτό του γλυκοπατάτα 45 εκατοστών! Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί που κλήθηκαν να χειρουργήσουν έναν 55χρονο, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει μια γλυκοπατάτα για... sex toy!
Ο άνδρας είχε βάλει δύο προφυλακτικά στο λαχανικό, μήκους 45 εκατοστών, πριν το τοποθετήσει στον πρωκτό του.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί του νοσοκομείου “San Juan de Dios” στην Κόστα Ρίκα, χρειάστηκαν περισσότερο από μία ώρα για να ολοκληρώσουν την επέμβαση, που ήταν επιτυχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!