08 Απριλίου 2016

ΠΙΚΡΑΑΑΑΑ! Αντικείμενα και ένταση από οπαδούς της Λαχαναγοράς Ρέντη εναντίον της αποστολής του Πατριάρχη του Ελληνικού Βόλλεϊ

Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή και νίκησε μέσα στο κλειστό του Ρέντη για τα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ τον Ολυμπιακό, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά δεν έλειψε η ένταση με το φινάλε.

Την ώρα που οι αθλητές του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν το διπλό, οπαδοί του ΟΣΦΠ πετούσαν αντικείμενα προς την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τους αθλητές να τρέχουν να προστατευτούν.

Στο σημείο εκείνο οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν να πάνε προς την άλλη πλευρά, αλλά εκεί δέχθηκαν λεκτικές κυρίως επιθέσεις. Κάποιοι θερμόαιμοι προσπάθησαν να μπουν και στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι έφτασαν πολύ κοντά στην αποστολή του ΠΑΟΚ με τις δυνάμεις να τρέχουν να σώσουν την κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ «άλωσε» για δεύτερη φορά το Ρέντη - Mεγάλη ανατροπή με 2-3 σετ

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη, ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή από 2-0 σετ και νίκησε με 2-3 σετ τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ.

Με τους ξένους σε φοβερή μέρα ο ΠΑΟΚ... γύρισε από την κόλαση αφού έχανε με 2-0 σετ και με 14-12 στο τάι μπρέικ και κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά μέσα στην έδρα του τον ΟΣΦΠ και να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έκανε το... απόλυτο μπρέικ και θέλει μια νίκη στη Θεσσαλονίκη για να περάσει στον τελικό της Α1. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη για να κριθεί η σειρά σε πέμπτο ματς στο Ρέντη.