07 Απριλίου 2016

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε φιλοκυβερνητικό βαρόνο του Στοιχήματος

Αν και Φιλελεύθερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να έχει μελετήσει και Τρότσκι, τον «πατέρα» του διαβόητου «εισοδισμού».

«Εισοδισμός» – για όσους δεν το γνωρίζουν-  λέγεται η μέθοδος με την οποία κάποιος ή κάποιοι, με προσχηματικό τρόπο διεισδύουν σε μια εχθρική ή γενικότερα αντίπαλη παράταξη και αλλοιώνουν ή αχρήστευαν εκ των ένδον, το κέντρο αυτό των αποφάσεων ή της αντίπαλης δύναμης.

Μάλλον για αυτόν τον λόγο ο αρχηγός της ΝΔ επιλέγει να επισκέπτεται το τελευταίο διάστημα φιλοκυβερνητικούς ομίλους Μέσων Ενημέρωσης.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη – έκπληξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» πριν από έναν μήνα περίπου και χθες το μεσημέρι διάβηκε το κατώφλι της 24media του Δημήτρη Μάρη  – φερόμενου και ως συνεταίρου του ετέρου φιλοκυβερνητικού εκδότη Φώτη Μπόμπολα  – στην εταιρεία Τζόγου Stoiximan.

Τα ηλεκτρονικά Μέσα των οποίων «παίζουν» φουλ Τσίπρα και Μαξίμου.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στα γραφεία του Μάρη, πρώτο θέμα στο news247.gr και στο huffingtonpost.gr που ελέγχει ο Μάρης ήταν  συνέντευξη του Νίκου Παππά.

ΥΓ: Φανταζόμαστε πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα ρώτησε και θα ενημερώθηκε δια ζώσης από τον κ. Μάρη, για τον φόρο που έχει καταβάλλει στο Ελληνικό δημόσιο η εταιρεία του Stoiximan.gr τα τέσσερα τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται  στα όρια της νομιμότητας στον διαδικτυακό τζόγο.  Κάνοντας τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ…

http://www.lykavitos.gr/archives/402850