10 Απριλίου 2016

Επεισόδια σε συγκέντρωση χρυσαυγιτών στον Πειραιά! Επιχείρησαν να μπουν στο λιμάνι

Με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, η αστυνομία απομάκρυνε τους χρυσαγίτες της οργάνωσης ΛΕΠΕΝ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στον Πειραιά και επιχείρησαν να μπουν στο λιμάνι. "Μάχες" με τους άνδρες των ΜΑΤ στην πύλη Ε8. Έγιναν 3 προσαγωγές.

Η συγκέντρωση της οργάνωσης ΛΕΠΕΝ (Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση) του Χρήστου Ρήγα, την οποία έφτιαξαν πρώην μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, άρχισε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα στην πλατεία Καραϊσκάκη.


Οι χρυσαυγίτες ήταν άκρως προκλητικοί απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες, πετώντας τους μπουκάλια και καπνογόνα για να σταματήσουν να καταγράφουν εικόνες από τη συγκέντρωση. Μάλιστα, οι ρεπόρτερ δέχθηκαν ξεκάθαρη απειλή από μέλος της Χρυσής Αυγής, την ώρα που οι αστυνομικοί... τους χάζευαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Σε ανακοίνωσή της, η ΛΕΠΕΝ κάνει λόγο για «ισλαμοποίηση» και «εισβολή» στη χώρα «χιλιάδων παράνομων μεταναστών και όχι προσφύγων» και καλεί όλους τους Έλληνες «που αντιστέκονται στην εισβολή που γίνεται στην Πατρίδα μας να δώσουν το παρόν ανεξάρτητως πολιτικών ή κομματικών προτιμήσεων».