08 Απριλίου 2016

Μαλλί με μαλλί για μια θέση πάρκινγκ -Τρομερός τσακωμός σε ζωολογικό κήπο [εικόνες & βίντεο]

Το περιστατικό έχει καταγράψει ερασιτεχνική κάμερα στο πάρκινγκ του Ζωολογικού Κήπου του Χιούστον στο Τέξας.

Ωστόσο, για τις κυρίες που βλέπουμε στις εικόνες, δεν ήταν τόσο ωραία ημέρα όπως θα δείτε στο βίντεο , καθώς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στον χώρο στάθμευσης του Ζωολογικού κήπου με αφορμή μια θέση πάρκινγκ για την οποία προφανώς υπήρξαν έντονες διαφωνίες.

Σύμφωνα με την γυναίκα που τράβηξε το βίντεο, Linda Padilla, βρισκόταν με τον σύζυγό της στον χώρο προσπαθώντας να παρκάρουν και αυτοί για να μπουν στον ζωολογικό κήπο. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της μία γυναίκα να πετάγεται από έναν διπλανό διάδρομο και να στέκεται εμπρός σε μία άδεια θέση μάλλον για να την κρατήσει για το αυτοκίνητο της οικογένειάς της μέχρι να έρθει να παρκάρει.

Στο σημείο όμως, έφθασε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήθελε να παρκάρει. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον συνήθη δρόμο σ' αυτές τις περιπτώσεις, με μόνη διαφορά τον ειδικό τρόπο που έχουν οι γυναίκες να λύνουν τις διαφορές τους.

Το περιστατικό κράτησε για αρκετή ώρα, χωρίς τελικό νικητή, μιας και η αστυνομία που κατέφθασε σε χρόνο ρεκόρ, έδωσε την λύση.