10 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ειδομένη: Τα σαϊνια ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν «εισαγόμενους» αλληλέγγυους πίσω από τα επεισόδια

Κατά τ' άλλα οι λάθρο είναι τόσο καλά παιδιά που δεν κάνουν τέτοια αλλά οι Σκοπιανοί μας στέλνουν κακά παιδιά που βάζουν τους λάθρο να πετάνε πέτρες σε Σκοπιανούς Αστυνομικούς... ΟΚ λογικό ακούγεται

Τους γνωστούς-άγνωστους... αλληλέγγυους, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είναι Ευρωπαίοι, αναζητά η ΕΛΑΣ, μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στην Ειδομένη, όταν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, που συγκρούστηκαν με ομάδες μεταναστών που προσπάθησαν να περάσουν τον φράχτη, πέρασαν μπροστά από αυτόν και επιχειρούσαν με δακρυγόνα και σφαίρες καουτσούκ εντός του ελληνικού εδάφους.

Για άλλη μια φορά, η ένταση φαίνεται πως αποτέλεσε προϊόν οργανωμένου σχεδίου και υποκινήθηκε από τους γνωστούς «καλοθελητές» (ΔΕ: Φυσικά η ΕΛΑΣ του Τόσκα δεν έκανε τίποτα να αποτρέψει το σχέδιο αν και ήταν γνωστό 24 ώρες πριν... αλλά φταίνε οι αναρχικοί...).

Η ΕΛΑΣ ανέφερε ότι υπεύθυνοι για τα σημερινά έκτροπα είναι αλληλέγγυοι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα την υποτιθέμενη επίδοση ψηφίσματος από ομάδα μεταναστών.

Πληροφορίες που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha και Mega υποστηρίζουν ότι πρόκειται για Ευρωπαίους (προερχόμενους από Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία) αλληλέγγυους, οι οποίοι δεν μένουν καν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, διαμένουν στη γειτονική χώρα και μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα με τα διαβατήριά τους, για να πάνε στην Ειδομένη.

Φόβοι για επεισόδια υπήρχαν από χθες, όταν άγνωστοι μοίρασαν και κόλλησαν φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά, με τα οποία καλούσαν πρόσφυγες και μετανάστες να συγκεντρωθούν στη σιδηροδρομική γραμμή και να ξεκινήσουν για τα σύνορα.

Η συγκέντρωση έγινε το πρωί, με τους Έλληνες αστυνομικούς όμως να σπεύδουν αρχικά να την αποσυνδέσουν από το φυλλάδιο. «Κυκλοφόρησε κάποιο φυλλάδιο, όμως στη σιδηροδρομική γραμμή έχουμε μία από τις διαμαρτυρίες που γίνονται καθημερινά, δεν πρόκειται για κάποια οργανωμένη προσπάθεια να περάσουν τα σύνορα, είναι γύρω στα 150-200 άτομα» ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών, σε δηλώσεις τους πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια.

Ο κόσμος όμως αυξήθηκε και ξαφνικά όλοι κινήθηκαν προς τον φράχτη. Πλέον, οι Αρχές ψάχνουν συγκεκριμένους αλληλέγγυους, που ουσιαστικά προκάλεσαν τα νέα επεισόδια.