06 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάνε Μιλτιάδης και Άδωνις με τον στόκο Κουρτάκη

Γέλαγαν με τις ανοησίες που έγραψε ο στόκος υπάλληλος του Μαρινάκη, Κουρτάκης στη σελίδα του parapolitika.gr.

Ο γνωστός βλάκας (που όμως για να τα λέμε όλα: κάποιοι μέσα απ'το Μαξίμου τον έκαναν άνθρωπο επί Σαμαρά...) γράφει ότι κάπου ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε:
«Ασχολήθηκα με τις εσωκομματικές εκλογές για να αποτρέψω την "Αδωνοποίηση" της ΝΔ»

Φυσικά μόλις το διάβασαν και οι δύο γέλασαν με τον Μιλτιάδη να γράφει στο Τwitter και τον Άνδωνι να αναδημοσιεύει: «Όσοι ψάχνουν για καβγάδες στη ΝΔ θα διαψευστούν οικτρά. Με τον Άδωνι είμαστε συμμαχητές και φίλοι»


Διαβάστε τι έγραψε ο στόκος να γελάσετε:

Μιλτιάδης εναντίον Άδωνι: Ασχολήθηκα με τις εσωκομματικές εκλογές για να αποτρέψω την "Αδωνοποίηση" της ΝΔ

Πολλά σχόλια προκάλεσε στα πηγαδάκια των ΝΔκρατών  κατά την διάρκεια των χθεσινών εκλογικών διαδικασιών για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο η δυναμική που κατέγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης."Τρένο" κάποιοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν και ίσως όχι άδικα.

Σ ένα τέτοιο ΝΔκρατικό πηγαδάκι βρέθηκε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που άκουγε υπομονετικά τα σχόλια για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Παρέμεινε για αρκετή ώρα αμίλητος. Ένα σχόλιο έκανε μόνο φεύγοντας και...'εγραψε...

"Γι αυτό ασχολήθηκα με τις εκλογές για ανάδειξη συνέδρων...για να αποτρέψω την...Αδωνοποίηση της ΝΔ" είπε,αποχώρησε και άφησε κάγκελο τους συνομιλητές του.

ΥΓ. Εν τω μεταξύ ο αγαπημένος του Μαξίμου και της ΝΔ επί Σαμαρά έχει δημοσιεύσει σε άλλη φάση φώτο με τους δύο να τρώνε μαζί... και έβαλε και το λογότυπό του ο ηλίθιος