20 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-Ιδού γιατί σέρνεται ο Μέσι

Οι τρεις σερί ήττες της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα έφεραν τους Καταλανούς να προηγούνται με διαφορά… στήθους από τις Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος θα περίμενε ότι η συγκεκριμένη έκφραση, θα λάμβανε… κυριολεκτική διάσταση!
Πολλοί αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τους αστέρες της Μπάρτσα; Στον Νεϊμάρ χρεώνουν ατασθαλίες και ξεφαντώματα. Με τον Λιονέλ Μέσι όμως, τι συμβαίνει; Ο Αργεντινός δεν είναι ο τύπος που θα γυρίζει με γυναίκες και θα ξενυχτά σε… πάρτι και… ξενοδοχεία. Όντως, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο δεν τα κάνει αυτά. Ο… διάολος όμως, σε βρίσκει, ακόμη και όταν δεν τον… καλείς! Ο 28χρονος παίκτης των Καταλανών βρέθηκε… ξαφνικά στο… στόχαστρο της Miss BumBum Brasil, η οποία τον «βομβάρδιζε» σε καθημερινή βάση με σέξι φωτογραφίες της, τις οποίες «ανέβαζε» στα social media!


Ο Αργεντινός, που ασχολείται πολύ με το διαδίκτυο, αντιμετώπιζε πραγματικό πρόβλημα, σε σημείο να τον επηρεάζει στην καθημερινότητά του, ενώ έπρεπε να απολογηθεί και στη σύντροφό του, η οποία του έκανε μεγάλη σκηνή!

Θεωρείτε πως όλα αυτά είναι… υπερβολές; Κάθε άλλο. Η Miss BumBum Brasil όχι μόνο είχε προκαλέσει πρόβλημα στον Μέσι, αλλά έφτασε στο σημείο να τίθεται σε αμφιβολία η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, ενώ ήδη έχει αποκλειστεί από το Champions League εξαιτίας της κάκιστης απόδοσης στα δύο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης!
Εάν ακόμα πιστεύει κάποιος πως είναι… πλακίτσα, ο Μέσι φρόντισε να τον διαψεύσει, καθώς μπλόκαρε τον λογαριασμό της εκρηκτικής Βραζιλιάνας, η οποία είναι μεν φανατική οπαδός της Μπαρτσελόνα, αλλά μάλλον έθεσε πιο… προσωπικούς στόχους, διεκδικώντας τον Αργεντινό σούπερ σταρ για το… κρεβάτι της και όχι… μόνο!


Η Βραζιλιάνα Curvy Suzy δεν αρκέστηκε στις φωτογραφίες, καθώς παλιότερα φωτογραφήθηκε κάνοντας… body painting με τη… φανέλα του Μέσι, ώστε να τον «επιβραβεύσει» για την κατάκτηση του πέμπτου ballon d’or στην καριέρα του, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, του την… έπεσε κανονικά, εκδηλώνοντας το… θαυμασμό της για τα… προσόντα του!

Ο Μέσι με τη σύντροφό του Αντονέλλα

Η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Μέσι, Αντονέλα Ροκούτζο, όχι μόνο… εξερράγη, αλλά μόνο που δεν… ξέσκισε με τα χέρια της τον Αργεντινό, ο οποίος από το πουθενά, βρέθηκε να απολογείται για κάτι που ο ίδιος δεν επεδίωξε.

Ως εκ τούτου, μπλόκαρε τη Miss BumBum, με την ελπίδα – για την Αντονέλα και την… Μπαρτσελόνα – ότι θα ηρεμήσει και θα επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ.