03 Απριλίου 2016

ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ->Η Βελκουλέσκου «απολογήθηκε» στους θεσμούς – Στη γωνία η εκπρόσωπος του ΔΝΤ

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τη Δευτέρα... η μόνη περίπτωση θα ήταν να είχε ήδη ανακοινώσει ο Τσίπρας "εμείς με αυτούς δεν ξανασυζητάμε"... αλλιώς οι ανορθόγραφες επιστολές στην Λαγκάρντ είναι σανός για τα γίδια
Διαβάστε τι φαντασιώνονται να γελάσετε:

Στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου για να συνεχίσουν την διαπραγμάτευση με την Αθήνα. Ωστόσο, η πορεία των διαπραγματεύσεων, όπως διαμηνύει η ελληνική πλευρά, επηρεάζεται από τις αποκαλύψεις των WikiLeaks.

Σύμφωνα με την πλατεία Συντάγματος, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος που θα έχει απέναντί του την Δευτέρα την Ντέλια Βελκουλέσκου, αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις για τις συνομιλίες της με τον Πωλ Τόμσεν. Ιδίως δε στο απόσπασμα όπου ακούγεται να σχεδιάζουν την κωλυσιεργία στην αξιολόγηση της Ελλάδας, ως τον Ιούλιο, με διττό στόχο: Να απειληθεί με πιστωτική ασφυξία η χώρα και να δεχτεί τα μέτρα που προτείνει το ΔΝΤ και να πιεστούν οι Ευρωπαίοι να δεχτούν την μείωση του χρέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha οι εκπρόσωποι της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ESM, Ντέκλαν Κοστέλο, Νικολά Τζιαμαρόλι και Ράσμους Ρέφερ που βρίσκονται στο Χίλτον, είχαν την Κυριακή αλλεπάλληλες συσκέψεις με αντικείμενο της αποκαλύψεις του Wikileaks. Οι Θεσμοί αισθάνονται πως οι αποκαλύψεις έχουν φέρει το κουαρτέτο σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, η Ντέλια Βελκουλέσκου έχει μπει «στη γωνία» και βρέθηκε σε θέση απολογούμενης, με τους υπολοίπους να ζητούν εξηγήσεις και φυσικά να αναζητούν κοινή θέση με την οποία θα καθίσουν τη Δευτέρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Έλληνες υπουργούς.