10 Απριλίου 2016

ΓΑΤΑΚΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! Ποδοσφαιρικό Grexit: Μαρινάκης και Μελισσανίδης στο Μέγαρο Μαξίμου

Καλά είναι και τα 5 εκ σκέφτηκε το "τιγράκι" και πήγε στο Μαξίμου να παρακαλέσει να μην αλλάξει τίποτα στην ΕΠΟ προκειμένου να τσεπώσει έστω και τα 5 εκ σαν 2ος

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το τελεσίγραφο -μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή- που έχει στείλει η FIFA για Grexit, εάν δεν δοθεί λύση με τη συνέχεια του Κυπέλλου, φαίνεται πως έφερε κινητικότητα και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal” οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν -σε διαφορετικές ώρες- στην Ηρώδου Αττικού, για να συζητήσουν με την πλευρά της κυβέρνησης το επικείμενο ποδοσφαιρικό Grexit.

Το αν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ή κάποιον άλλον κυβερνητικό αξιωματούχο δεν έχει γίνει γνωστό.

Στο δημοσίευμα πάντως αναφέρεται πως από την πλευρά της Κυβέρνησης (αυτή παρουσιάζεται πως κάλεσε τους δυο ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ) έλεγαν “ουδέν σχόλιον” σχετικά με την επίσκεψη. Ίδια στάση και από τις δυο ΠΑΕ.