27 Απριλίου 2016

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Ο διευθυντής του Τσίπρα στα Holmes -Πήγε να ρωτήσει για προγράμματα και τιμές

Η ώρα να γυμναστεί αποφάσισε πως ήρθε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού (και προσωπικός του φίλος) Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Και επειδή αυτή η ώρα είναι για όλους... δύσκολη, ο κ. Τζανακόπουλος σκέφθηκε ότι θα ήταν ευκολότερη αν γυμναζόταν σε ένα περιβάλλον πολυτελείας, όπως αυτό που προσφέρουν τα γνωστά γυμναστήρια Holmes.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού πήγε την περασμένη Παρασκευή στο γνωστό γυμναστήριο στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε να πληροφορηθεί για τα πακέτα που προσφέρονται στο γυμναστήριο, το οποίο -μεταξύ άλλων- διαθέτει πισίνα, σάουνα, υδρομασάζ, ξεχωριστή πτέρυγα για... spa και αναζωογόνηση, αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα ατομικών προπονήσεων υπό την επίβλεψη πεπειραμένων γυμναστών και γυμναστριών.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν είναι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που υπέκυψαν στη γοητεία των Holmes, αφού εδώ και ενάμιση χρόνο, αμέσως δηλαδή μετά την πρώτη νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, στο γνωστό γυμναστήριο γυμνάζεται ο εξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας. Μάλιστα, προτιμά τις ατομικές προπονήσεις οι οποίες, πέραν της μίνιμουμ συνδρομής των 800 ευρώ ετησίως κοστίζουν από 340 έως 540 ευρώ το μήνα (συγκεκριμένα 340 ευρώ οι12 μισάωρες συνεδρίες και 540 ευρώ οι 12 ωριαίες συνεδρίες)