06 Απριλίου 2016

«Να φύγει τώρα», καθώς είναι επιζήμια για την χώρα, κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άσκησε δριμεία κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΔΝΤ – από την επιστολή προς την Κριστίν Λαγκάρντ για τις υποκλοπές, μέχρι την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη. «Σήμερα όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραμένει και μάλιστα ενισχυμένο στο πρόγραμμα. Μαζί και οι πιεστικές, συχνά υπερβολικές, απαιτήσεις του» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Η θέση αλλά και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο. Νέα πολύ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποιώντας ότι «το φορολογικό σοκ που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία». Οπως επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» για να καταλήξει: «Αυτή η Κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά. Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Γι' αυτό πρέπει να φύγει τώρα». Πηγή: Μητσοτάκης: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα, ζημιώνει τη χώρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/260637/mitsotakis-na-fygei-tora-i-kyvernisi-tsipra-zimionei-ti-hora#ixzz452kIfnY3

«Να φύγει τώρα», καθώς είναι επιζήμια για την χώρα, κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άσκησε δριμεία κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα για...
την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΔΝΤ – από την επιστολή προς την Κριστίν Λαγκάρντ για τις υποκλοπές, μέχρι την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη. «Σήμερα όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραμένει και μάλιστα ενισχυμένο στο πρόγραμμα. Μαζί και οι πιεστικές, συχνά υπερβολικές, απαιτήσεις του» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Η θέση αλλά και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο. Νέα πολύ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποιώντας ότι «το φορολογικό σοκ που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία».

Οπως επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» για να καταλήξει: «Αυτή η Κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά. Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Γι' αυτό πρέπει να φύγει τώρα».