22 Απριλίου 2016

Το απίστευτο σπίτι στο οποίο πέθανε ο Prince –Κατακλύζεται από χιλιάδες φαν του [εικόνες]

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Prince, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν έξω από το στούντιο ηχογράφησης όπου διέμενε στη Μινεάπολις και το οποίο χρησιμοποιούσε και ως κατοικία περιστασιακά.
Ουρές ατελείωτες με αυτοκίνητα αλλά και τουριστικά λεωφορεία, τα οποία μεταφέρουν τους απαρηγόρητους φαν του διάσημου σταρ, καταφθάνουν στο σημείο.

Το ιδιόμορφο κτίριο βρίσκεται 32 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μινεάπολις και πρόκειται πράγματι για ένα σύμπλεγμα κατ’ εικόνα του εκκεντρικού τραγουδιστή.




Το συγκρότημα ονομάζεται Paisley Park και περιλαμβάνει πολλά στούντιο ηχογράφησης στα οποία ο Prince έκανε την παραγωγή των δίσκων του αλλά και παραγωγές άλλων καλλιτεχνών.






Το συγκρότημα κατασκευάστηκε από τον Prince το 1986 και ο σταρ το πλήρωσε σε ρευστό, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε ο δίσκος του Purple Rain. Στόχος του ήταν όχι μόνο να διαθέτει ένα μέρος όπου θα μπορούσε να κάνει τις παραγωγές της μουσικής του αλλά να είναι ένα κτίριο σύμβολο, όπως ήταν για τον Μάικλ Τζάκσον η Neverland.

Το Paisley Park περιλαμβάνει πολλά στούντιο ηχογράφησης, αίθουσες συναυλιών, αίθουσες για πρόβες, στούντιο για γυρίσματα βίντεο κλιπ καθώς και ατελιέ για να ράβονται κοστούμια για τη σκηνή. Εδώ έχει στοκάρει ο καλλιτέχνης και τα αναρίθμητα βίντεο από τις συναυλίες του σε όλο τον κόσμο. Μετά το 1990 και ενώ ο Prince μεσουρανούσε, πολλοί καλλιτέχνες πήγαν στο συγκρότημα για να ηχογραφήσουν δίσκους.







Σύμφωνα με το AP, ο Prince έκανε ένα πάρτι στο Paisley Park, το περασμένο Σάββατο και εμφανίστηκε για λίγο και ο ίδιος. Όλα έμοιαζαν καλά και ο ίδιος είπε την προφητική φράση «Περιμένες λίγες ημέρες πριν ξεκινήσετε τις προσευχές σας».







Ένας άντρας αγγίζει το αστέρι του Prince στον τοίχο έξω από το κλαμπ της First Avenue, στη Μινεάπολις, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του.