22 Απριλίου 2016

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Παππάς-Γεροβασίλη αποθεώνουν με tweets τo 4o Μνημόνιο

Με μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη και ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προσπαθούν να αντικρούσουν την κριτική για τα επιπλέον προληπτικά μέτρα που ζητούνται από την Κυβέρνηση.
Η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση πέτυχε τους στόχους της στο σημερινό Eurogroup στην Ολλανδία, τονίζοντας ότι η αξιολόγηση θα γίνει με βάση τις ελληνικές προτάσεις και χωρίς την υποχρέωση λήψης επιπλέον μέτρων.

Με την σειρά του ο κ. Παππάς, επιχείρησε να συγκρίνει τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με αυτά παρελθόντων ετών, υποστηρίζοντας ότι τα 5 δις μέτρων είναι σαφώς μικρότερα από τα 63 δις που έλαβαν οι κυβερνήσεις από το ξέσπασμα της κρίσης το 2010 μέχρι και την ανάληψη της εξουσίας από το κόμμα του.

Μάλιστα επικρίνει στις αναρτήσεις του την «καταστροφολογία» της αντιπολίτευσης και επισημαίνει ότι οι στόχοι που είχαν τεθεί από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπό τον Αντώνη Σαμαρά για τα πρωτογενή πλεονάσματα θα απαιτούσαν επιπλέον λήψη μέτρων ύψους 20 δις.