10 Απριλίου 2016

Συνεχίζεται το γλέντι στο Twitter με τον #dritsas : «Πούλα, πούλα σαν άντρας!»

Ο "εφιάλτης" του Θοδωρή Δρίτσα (λέγε με συμφωνία της κυβέρνησης με την κινεζική Cosco για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ) πραγματοποιήθηκε και προκάλεσε νέα μεγάλη κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Την ίδια ώρα το Twitter γλεντάει τον κ#λοτούμπα που επιμένει ότι δεν θα πουληθεί το λιμάνι!

Η πώληση του λιμανιού θεωρούνταν μέχρι πρότινος "κόκκινη γραμμή" για τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο λόγω των πιέσεων και των απαιτήσεων των δανειστών η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε στροφή 180 μοιρών, με τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, να... το φυσά και να μην κρυώνει αφού ήταν απολύτως αντίθετος με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.
Αυτή του την άποψη εξέφρασε -εμμέσως- και σήμερα, αφού με συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο, τόνισε πως "έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο", δείχνοντας σαν να μην... θέλει να το πιστέψει!
"Η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα", είπε ακόμη στην ίδια συνέντευξη, δείχνοντας (και) με αυτό τον τρόπο πως οι υπογραφές που έπεσαν δεν ήταν η... αγαπημένη του εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Οι δηλώσεις του αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί μία νέα, σφοδρή κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, με εκατέρωθεν σκληρές ανακοινώσεις, ενώ στον... χορό μπήκε προσωπικά και ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, με μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Χαλασμός στο Twitter!
Την ώρα, πάντως, που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ... "σφάζονται", οι χρήστες του Twitter βρήκαν μία ακόμη αφορμή για να... ξεσαλώσουν! Δείτε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες αναρτήσεις που έχουν κάνει το hashtag #dritsas πρώτο trend: