19 Απριλίου 2016

Η δωρεά της ΝΔ στην UNICEF


ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΟΔΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!

«Εμείς, ως ΝΔ, γνωρίσετε ότι δεν είμαστε και στην καλύτερη οικονομική μας κατάσταση, αλλά θα κάνουμε μια οικονομική συνεισφορά ύψους 500 ευρώ στην προσπάθεια την οποία κάνετε, και βέβαια θα επιχειρήσουμε να διαφημίσουμε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά, την οποία κάνει η UNICEF, για την αντιμετώπιση αυτού του οξύτατου προβλήματος», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας το πρωί στο ραδιομαραθώνιο της ΕΡΤ σε μια συμβολική κίνηση μέσω της οποίας ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την έμπρακτη στήριξή του στο έργο της UNICEF.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε:

«Καλό μεσημέρι σε σας στους ακροατές σας, σε όσους βρίσκονται στο στούντιο μαζί σας και να σας συγχαρώ για την εξαιρετικής ας πρωτοβουλία.

Έκρινα απαραίτητο να υπάρχει μια παρέμβαση εκπροσωπώντας τη ΝΔ στην προσπάθεια την οποία κάνετε, αφενός για να στηρίξουμε έμπρακτα τον αγώνα τον οποίο δίνετε για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της παιδικής φτώχειας, και το γεγονός μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες αναδεικνύεται ένα πολύ ουσιαστικό ζήτημα το οποίο, συχνά διαφεύγει του δημόσιου διαλόγου, και έχει να κάνει με τα πιο ευαίσθητα μέλη της ελληνικής κοινωνίας.

Και βέβαια έτσι με την ευκαιρία αυτή μπορούμε να συζητήσουμε τα προβλήματα της φτώχειας, της πείνας, της προσφυγιάς που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, και βέβαια σε όλη αυτή την προσπάθεια η UNICEF ήταν και είναι πάντα παρούσα.
Εμείς, ως ΝΔ, γνωρίσετε ότι δεν είμαστε και στην καλύτερη οικονομική μας κατάσταση, αλλά θα κάνουμε μια οικονομική συνεισφορά ύψους 500 ευρώ στην προσπάθεια την οποία κάνετε, και βέβαια θα επιχειρήσουμε να διαφημίσουμε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά, την οποία κάνει η UNICEF, για την αντιμετώπιση αυτού του οξύτατου προβλήματος.

Να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και να τονίσω και εγώ με την ευκαιρία αυτή που μου δίνετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, όπως το ζήτημα της παιδικής φτώχειας, που δυστυχώς πολύ συχνά ξεφεύγουν της προσοχής μας, ειδικά στη σκληρή δημόσια αντιπαράθεση και στις πολιτικές επιλογές, οι οποίες γίνονται δυστυχώς καταλήγουμε να αγνοούμε οξύτατα προβλήματα, τα οποία υπονομεύουν και το μέλλον της χώρας. Οπότε, και πάλι να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια»