02 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Walker: Κατασκεύασμα της ΕΥΠ το έγγραφο για τον«Poul» και τη «VelKOulesKOu»-Wikileaks: Πήραμε τα ονόματα από τον τύπο... τον Καρανίκα

Ναι ρε καλά λέει το Wikileaks "πήραμε τα ονόματα από τον τύπο"! "Τύπο" δεν εννοούν τις εφημερίδες και τα κανάλια αλλά έναν τύπο που δουλεύει στο Μαξίμου... κανα τύπο σαν τον Καρανίκα ή τον Παππά θα εννοούν

Ρόμπα εκανε το WikiLeaks ο δημοσιογράφος των FT που τους ρώτησε χωρίς να πάρει απάντηση "και γιατί πήρατε τα ονόματα από τον ελληνικό τύπο;"

Σε μία σειρά συμπερασμάτων σχετικά με τη διαρροή της τηλεφωνικής συζήτησης του Πολ Τόμσεν με την Ντέλια Βελκουλέκσου κατέληξε δημοσιογράφος της WSJ.
Σε αναρτήσεις του στο Twitter, ο Marcus Walker σχολιάζει αρχικά ότι η διαρροή του τηλεφωνήματος «μοιάζει με μία περίεργη Ελληνική προσπάθεια να μετατρέψει σε αποδιοπομπαίο τράγο τον καλύτερο φίλο στις συζητήσεις για το χρέος».

Στη συνέχεια συμπεραίνει για τη διαρροή: «1: Η Μέρκελ δεν θα μιλήσει για το χρέος, 2: Ο Τσίπρας επικεντρώνεται ακόμα στην βραχυπρόθεσμη αποφυγή του πόνου, 3: δεν θα υπάρξει σύντομα συμφωνία.

Ταυτόχρονα, σάλο έχει προκαλέσει το τρίτο συμπέρασμα του δημοσιογράφου κατά το οποίο το γεγονός ότι το όνομα της Βελκουλέσκου είναι γραμμένο ως «VELKOULESKOU» (στο σωστό είναι Velculescu) υπονοεί ότι η απομαγνητοφώνηση έγινε από ελληνική υπηρεσία.

Ενώ όπως γράφει και ο Γ. Μουρούτης στο Twitter και το όνομα του Τόμσεν είναι γραμμένο λάθος αφού στα αγγλικά γράφεται Paul και όχι Poul όπως το έγραψε ο αμόρφωτος ΣΥΡΙΖΑίος συντάκτης της δήθεν αποκάλυψης...




Τέλος, ο Marcus Walker τονίζει ότι το γεγονός ότι ο Τσίπρας στοχοποίησε το ΔΝΤ δείχνει ότι «δεν βλέπει πλέον την ελάφρυνση του χρέους ως βραβείο. Μόνο να ελαφρύνει τα δημοσιονομικά και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση».


«Αυτό θα ήταν ωραίο, αλλά η απομαγνητοφώνηση και η ορθογραφία (που προέρχεται από τον ελληνικό τύπο) είναι δική μας», απάντησε μέσω Twitter το WikiLeaks στον δημοσιογράφο.


Για να ρωτήσει ο δημοσιογράφος χωρίς να πάρει απάντηση: Γιατί πήρατε τα ονόματα από τον ελληνικό τύπο;


Και αφού δεν απαντούσε το wikileaks είπε να απαντήσει ο Αντώνης Πανούτσος με το πιθανότερο σενάριο... τα ονόματα είναι γραμμένα από Έλληνα (αμόρφωτο) γιατί το χαρτί το είχε πρώτο κάποιο ελληνικό μέσο, αλλά το έδωσε να το δημοσιεύσει το wikileaks ώστε να να επιστρέψει στην Ελλάδα ως αξιόπιστη είδηση από έγκυρο μέσο με την οποία θα παίξει μπάλα ο Αλέξης κατασκευάζοντας εχθρούς:


Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος των FT απάντησε στο Wikileaks κάνοντάς τους ρόμπα: Δηλ. τα μάθατε προφορικά και όχι γραπτά; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο (και σας τα έλεγε);


Κυβερνητικοί πάντως κύκλοι, απαντούν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή με τη διαρροή του WikiLeaks και ότι το έγγραφο προέρχεται από τoν Τζουλιαν Άσανζ.