31 Μαΐου 2016

Συγκλονίζει η 16χρονη που βιάστηκε από 30 άνδρες – Τι αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 16χρονου κοριτσιού στη Βραζιλία. Τουλάχιστον 30 φαίνεται πως ήταν οι άνδρες που βίασαν το μικρό κορίτσι, και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ανάρτησαν στην συνέχεια φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την αποτρόπαια πράξη τους στο διαδίκτυο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι πήγε το προηγούμενο Σάββατο να επισκεφθεί τον φίλο της που μένει σε μία φαβέλα του Ρίο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το κορίτσι βρέθηκε αντιμέτωπο με μία πολυπληθή ομάδα ανδρών, πολλοί εκ των οποίων ήταν οπλισμένοι.

Από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα. Το κορίτσι ξύπνησε αναίσθητο την επόμενη μέρα και κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν είδε τον εαυτό της στα πλάνα.

Σε μήνυμα που δημοσίευσε το κορίτσι στο Facebook, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη που έλαβε από τις αρχές και τους πολίτες και έστειλε μήνυμα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης: «Όλοι πρέπει να σκεφτούν ότι ίσως κάποια μέρα μπορεί να πάθουν το ίδιο. Ο βιασμός δεν καταστρέφει το σώμα αλλά την ψυχή, διότι αυτοί οι άγριοι άνθρωποι δεν τιμωρούνται. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας».

Η έφηβη μίλησε στο Al Jazeera για τη φρίκη που έζησε στα χέρια των άνανδρων βιαστών, οι οποίοι τη χλεύαζαν ενώ ασελγούσαν πάνω της και μάλιστα ανέβασαν το άρφωστο κατόρθωμά τους στα social media.

Με κρυμμένο το πρόσωπό της και διατηρώντας την ταυτότητά της κρυφή περιγράφει τα όσα έζησε στη φτωχογειτονιά της Βραζιλίας:

«Με νάρκωσαν και ήμουν πολύ μεθυσμένη. Ήταν πολλά άτομα με όπλα, πολλοί νέοι άνδρες που γελούσαν και μιλούσαν. Δεν με τραυμάτισαν μόνο. Πλήγωσαν την ψυχή μου. Γιατί οι άνθρωποι με έκριναν, προσπάθησαν να ρίξουν το φταίξιμο σε μένα για κάτι που δεν ήταν δικό μου λάθος. Με “έκλεψαν”. Όχι με την έννοια των υλικών αγαθών…αλλά “σωματικά”».