10 Μαΐου 2016

ΓΑΜΙ@ΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ! Τους έπιασε στον ύπνο η Μπάγερν - Εκανε δικό της τον Ρενάτο Σάντσες με 35 εκατ. ευρώ-Πήρε και Χούμελς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες όμως η Μπάγερν Μονάχου ήταν τελικά αυτή που έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα, η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες. Ο μέσος της Μπενφίκα, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη σε όλη την Ευρώπη φέτος και το όνομά του έπαιξε πρώτο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ αρκετών μεγάλων συλλόγων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του 18χρονου Πορτογάλου, με τις πληροφορίες μάλιστα να ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της Γιουνάιτεντ να εισηγείται την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η Μπάγερν ήταν αυτή που ανακοίνωσε τον παίκτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2021.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο γερμανικός σύλλογος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ματς Χούμελς από την Ντόρτμουντ, με τον Γερμανό αμυντικό να υπογράφει και αυτός συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.