15 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΑ Β@ΖΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Η Τζένιφερ Λόρενς έστειλε ένα μήνυμα στον Τραμπ -Μία χειρονομία και δύο λέξεις [βίντεο]

Ενα μήνυμα, διόλου κολακευτικό είναι η αλήθεια, θέλησε να στείλει η Τζένιφερ Λόρενς στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός, που έχει βραβευθεί δύο φορές με Οσκαρ, ξεκαθάρισε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν στηρίζει τον Ρεπουμπλικανό, στην προσπάθειά του να βρεθεί στον Λευκό Οίκο.

Η Λόρενς ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του BBC, μαζί με τον Τζόνι Ντεπ και άλλους ηθοποιούς, όταν η συζήτηση έφτασε στον Τραμπ. Ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν τον έχει συναντήσει ποτέ και εκείνη αποκάλυψε ότι θέλησε να το κάνει, όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκονταν στην ίδια συναυλία.

«Μόλις έμαθα ότι θα έρθει, έβαλα ότι την ομάδα της ασφάλειάς μου να τον βρει. Ηθελα να τον βρω και να φτιάξω ένα βίντεο που θα του έλεγα ''Ει, Τραμπ, άντε γ@@@σου''», είπε η Λόρενς και σήκωσε ταυτόχρονα το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της, για να... υπογραμμίσει τις προθέσεις της.

«Με μεγάλωσαν ως Ρεπουμπλικανή, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να στηρίζω ένα κόμμα, που δεν υποστηρίζει τα βασικά δικαιώματα των γυναικών», είπε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στη Vogue. Οσο για το τι θα σημαίνει η τυχόν εκλογή του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ; «Το τέλος του κόσμου», σύμφωνα με την ηθοποιό.