11 Μαΐου 2016

ΗΠΑ: Την έλεγξαν για ναρκωτικά και την έπιασαν να κάνει σ@ξ με σκύλο

Μία υπόθεση που ξεκίνησε ως έρευνα για ναρκωτικά, κατέληξε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, αλλά σε κάθε περίπτωση η συνέχεια θα δοθεί – σαφώς στην πιο πικάντικη εκδοχή της - στην αίθουσα του δικαστηρίου...
Μία 26χρονη από το Κουίνσλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, παραπέμφθηκε σε δίκη διότι εντοπίστηκε από την αστυνομία να... έχει κάνει σεξ με... σκύλο! Πώς βρήκαν οι αστυνομικοί τα ενοχοποιητικά στοιχεία, ώστε να στοιχειοθετήσουν μία κατηγορία σαν και αυτή; Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζίνα Λουίζ Ντρίσκολ κρίθηκε ύποπτη για αγοραπωλησία ποσότητας ναρκωτικών.

Όταν την ακινητοποίησαν στο δρόμο και πραγματοποίησαν τον απαιτούμενο έλεγχο, τα ευρήματα που εντόπισαν ήταν... άνευ προσδοκίας. Στην κοπέλα δεν εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, εντοπίστηκε όμως... κάτι άλλο. Πιο συγκεκριμένα, στο κινητό της. Στα αρχεία που έγινε έλεγχος, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν εντόπισαν τρία βίντεο με την 26χρονη να κάνει σεξ με ένα... σκύλο και δη... πίτμπουλ.

Πρόκειται για μία υπόθεση που εξελίχθηκε το 2014 και επανήλθε στην επικαιρότητα από τα ΜΜΕ, λόγω της δίκης που αναμένεται να εκδικαστεί. Η εταιρεία προστασίας ζώων ζήτησε την άμεση απόσυρση του πίτμπουλ από το σπίτι της κατηγορούμενης, κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε να προσφερθεί η απαιτούμενη βοήθεια στο ζώο. Όσο για την 26χρονη, θα την κρίνει το δικαστήριο για τις... πράξεις της!