19 Μαΐου 2016

Αντρας με μαχαίρι σκόρπισε πάλι τον πανικό στο Μόναχο - Τι είπε Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είναι μουσουλμάνος, να αφήσει το μαχαίρι, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να το κάνει
Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μόναχο όταν ένας άντρας έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί τους περιστατικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε κεντρική πλατεία της πόλης στην περιοχή Γκέτε Πλαστ και σύμφωνα με την μαρτυρία ενός Έλληνα, του κ. Γιώργου Ντόστα, ο οποίος επικοινώνησε με το protothema.gr, αμέσως έσπευσαν στο σημείο δέκα περιπολικά και πάνοπλοι αστυνομικοί.

Ο Γιώργος Ντόστας

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είναι μουσουλμάνος, να αφήσει το μαχαίρι, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

Τότε, τον πυροβόλησαν με πραγματικές σφαίρες στα πόδια, με αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Πριν το κάνουν, όμως, προειδοποίησαν τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο να απομακρυνθούν από την περιοχή και να μπουν σε σπίτια και καταστήματα.

Βίντεο ντοκουμέντο που ακούγονται πυροβολισμοί