31 Μαΐου 2016

Αλλαγές στον «πρωινό καφέ» ετοιμάζει ο Κυριάκος – Ευέλικτο σχήμα θέλει στη Συγγρού

Ένα από τα πρώτα πράγματα που καλείται να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας από το Λουξεμβούργο και την συνάντηση που είχε με την Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του ΕΛΚ, είναι η σύνθεση του νέου «πρωινού καφέ».

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται καθυστερήσεις στην λήψη αποφάσεων αλλά και αργά αντανακλαστικά σε μια σειρά από ζητήματα.

Έτσι, σύμφωνα με το 15minutes.gr ο πρόεδρος της ΝΔ επιδιώκει να συγκροτήσει ένα πιο ευέλικτο.

Αυτό σημαίνει ότι αμέσως επόμενο διάστημα έρχονται αλλαγές στη σύνθεση του πρωινού καφέ. Μέχρι σήμερα μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Μιχάλης Μπεκίρης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου Μακάριος Λαζαρίδης, ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννης Οικονόμου, ο επικοινωνιολόγος Χρήστος Βαλταδώρος, ο οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Στυλιανός Πέτσας, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Θανάσης Μπακόλας και ο Θανάσης Νέζης ενω στις κλειστές συσκέψεις ανάλογα με τα θέματα παραβρίσκονται και οι δυο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.