10 Μαΐου 2016

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη χασισοφυτεία - μαμούθ στο Λασίθι! Με γερανό μεταφέρονται τα χασισόδεντρα! ΒΙΝΤΕΟ

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για το... περιεχόμενο αυτού του θερμοκηπίου στο Λασίθι, το οποίο έκρυβε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... 906 χασισόδεντρα!

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν σήμερα το πρωί. Πρόκειται για έναν 51χρονο και έναν 21χρονος -που σύμφωνα με το FlashNews είναι πατέρας και γιος - σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, για καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το παράνομο περιεχόμενο του θερμοκηπίου κι έτσι σήμερα, έκαναν συντονισμένη επιχείρηση. Εξερευνήθηκε η αγροτική περιοχή και εντοπίστηκε το θερμοκήπιο ιδιοκτησίας του 51χρονου, στο οποίο βρέθηκαν συνολικά 906 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης και με ύψος έως και 1,60 μ.


ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 51χρονος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου καθώς και ένας 21χρονος, που βρίσκονταν μέσα σε αγροικία δίπλα στο χώρο, καθώς όπως πρόεκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, καλλιεργούσαν μαζί τα δενδρύλλια.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Σε έρευνα που έγινε σε αγροικία ιδιοκτησίας του 51χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, ζυγαριά ακριβείας και διάφορα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγίου Νικολάου.


Πηγή: ΕΛ.ΑΣ., FlashNews