10 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ! Δώρο δύο γραβάτες πήγε ο Καμμένος στον Τσίπρα: "Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό"... με το αγγούρι στον κ@λο

Η ερώτηση περί γραβάτας ενός δημοσιογράφου χθες στον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στον Προεδρικό Μέγαρο, ενέπνευσε τον Πάνο Καμμένο για το δώρο που έκανε σήμερα στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσήλθε στο υπουργικό συμβούλιο με δύο γραβάτες δώρο για τον πρωθυπουργό. Μια κοραλί με άσπρο και μια μπλε, με κόκκινο και άσπρο.

Μάλιστα, φέρεται να του είπε ότι δεν σου δείχνω πως να τη δένεις, ξέρεις αφού έχεις κάνει και ναύτης.

Καμμένος: Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό

"Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουν το αναγκαίο καλό.

"ΟΙ ΑΝΕΛ με εντολή του λαού από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και εμπιστευτήκαμε τον Τσίπρα και συμμετείχαμε σε αυτή την κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης. Υποστήκαμε και εμείς όπως και η κυβέρνηση τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχει υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια. Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδας από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών" τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

"Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου. Ξεκινά η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε. Ο λαός απαλλαγμένος από το χθες προχωρά στο αύριο με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας για καλύτερες μέρες.

Να ευχαριστήσω την ΚΟ των ΑΝΕΛ που στήριξε αυτή την κυβέρνηση σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και να υποσχεθώ ότι οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό" πρόσθεσε.