08 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! Έδειραν γνωστό δημοσιογράφο

Επεισόδια εκτελίσσονται αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή, όπου σχεδόν όλες οι κοινωνικές ομάδες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας διαδήλωναν ειρηνικά κατά του νέου Ασφαλιστικού-Φορολογικού που φέρνει η κυβέρνηση.

Λίγο μετά τις 20:30 επικράτησε ένταση, όταν ομάδα κουκουλοφόρων  εκτόξευε βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Μετά από λίγα λεπτά οι τελευταίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους αντιεξουσιαστές.

Να σημειωθεί ότι μετά το επεισόδιο, η παρουσία των διαδηλωτών μειώθηκε αισθητά.



Σύνταγμα: Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με κλωτσιές στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο

Αντιεξουσιαστές φορώντας μαύρες κουκούλες επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων με ύβρεις και απειλές και χτύπησαν τον Γιώργο Σαραντάκο του Star ο οποίος κάλυπτε τη μεγάλη συγκέντρωση των συνδικάτων στο Σύνταγμα.

Ο δημοσιγοράφος δέχτηκε τα χτυπήματα και τις κλωτσιές των αντιεξουσιαστών αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα φεύγοντας και ξεφεύγοντάς του. Μαζί του και άλλοι δημοσιογράφοι που έσπευσαν να ξεφύγουν.

Αν και οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται περιμετρικά της Βουλής είναι ισχυρές για μια ακόμη φορά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να αρκούνται και πάλι σε ρόλο θεατή.

Δείτε ζωντανά όσα γίνονται τώρα στο Σύνταγμα: