08 Μαΐου 2016

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ! Κουρουμπλής: Προσπαθείτε να ρίξετε την κυβέρνηση γιατί έχετε πάθος με τις καρέκλες!

Το νούμερο έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσει μνημόνια και τώρα που έχει την καρέκλα τα ψηφίζει και με τα δύο χέρια... και λέει στους άλλους ότι θέλουν την καρέκλα

 Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποστηρίζοντας πως επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση.

«Διασαλπιζόμενη έπαρση λες και έχουν κατέβει από παρθενογένεση, λες και δεν έχουν κυβερνήσει τη χώρα», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Με κραυγές νομίζετε θα λειάνετε τις ευθύνες που έχετε», προσέθεσε.

Οπως είπε, η καταστροφή δεν ήρθε από τον ουρανό, αλλά ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένων επιλογών και πως τώρα η αντιπολίτευση «πονά για τις στντάξεις».

«Νομίζετε ότι τα εγκλήματα έχουν συλλογική ευθύνη, αλλά δεν είναι έτσι, η ευθύνη είναι ατομική και ειδικά για όσους κυβέρνησαν», σχολίασε.

«Υπάρχει άνθρωπος που αμφισβητεί ότι το ασφαλιστικό χρειάζεται μία ριζική παρέμβαση; Aκόμα και ο κ. Στουρνάρας είπε ότι το ζήτημα της ανάπτυξης είναι συνάρτηση με την πολιτική σταθερότητα», συμπλήρωσε.

«Και έρχεστε εδώ και ζητάτε να ανατραπεί μία κυβέρνηση που εκλέχθηκε πριν κάποιους μήνες;», ρώτησε απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση και συνέχισε «ζητάτε να σταματήσει μία προσπάθεια». «Αφήστε να κυβερνήσει μία παράταξη που εκλέχθηκε και είπε το Σεπτέμβριο στον ελληνικό λαό τι τον περιμένει», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και συνέχισε, εξαπολύοντας και πάλι τα «πυρά» του στην αντιπολίτευση.

«Έχετε τόσο πάθος με τις καρέκλες, δεν μπορείτε να κάνετε καθόλου υπομονή. Σας βλέπει ο κόσμος», τόνισε και πρόσθεσε ότι «είστε η νέα δεξιά αυτή τη στιγμή και αφού δεν μπορείτε να προστατεύσετε τη παράταξη σας, μην την εξευτελίζετε». «Σας καλώ έστω και τώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας να επιδείξετε μέτρο και εχεφροσύνη να φανείτε χρήσιμοι στον τόπο», είπε ο κ. Κουρουμπλής με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αντιδρούν εντόνως.

«Έχετε γίνει ουρά της δεξιάς είστε η νεοδεξιά αυτή τη στιγμή και αφού δεν μπορείτε να προστατεύσετε την ιστορία της παράταξής σας μην την εξευτελίζετε. Αυτό έχω να σας πω» τους απάντησε ο υπουργός.