07 Μαΐου 2016

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΡΕΜΑΛΙΑ! ΣΥΡΙΖΑ: Σε εμάς οφείλεται η άνοδος του Σάντερς!

Κι όμως, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διατείνονται... ταπεινά, πως η άνοδος του Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, οφείλεται στον... ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι αλήθεια πως ο Μπέρνι Σάντερς καταγράφει ανοδική πορεία στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, με φόντο τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Και μάλιστα με μία πολύ δυνατή αντίπαλο, την Χίλαρι Κλίντον.

Που οφείλεται όμως αυτή η άνοδος του Σάντερς; Σύμφωνα με στελέχη της κυβέρνησης, οφείλεται στην ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη, κάποιοι στην Κουμουνδούρου αναφέρουν πως ο Μπέριν Σάντερς ομιλεί κοινή γλώσσα με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι εκπέμπει αντίστοιχα συνθήματα.

Ακόμη αναφέρουν πως έχει ήδη κερδίσει την Χίλαρι Κλίντον στο πεδίο των ιδεών, παρά την μέχρι στιγμής επικράτησή της. Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφύγει να πάρει θέση...

"Λογικό, μπορεί να πει κάποιος. Η ομάδα Κλίντον προσέφερε σε ανύποπτο χρόνο πάμπολλες υπηρεσίες στη διεκδίκηση της εξουσίας στην Ελλάδα από τον κ. Τσίπρα. Είναι γνωστές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με παράγοντες του Ιδρύματος Κλίντον και με τη βοήθεια της "δικής" μας, Γιάννας Αγγελοπούλου. Οπότε ποιον/ποια θα διαλέξει ο πρωθυπουργός;", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: Βηματοδότης