21 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Πιο καραγκιόζης πεθαίνεις: «Θα κλάψω αν πουλήσουμε μια μετοχή της ΔΕΗ» λέει ο Τσιρώνης και μετά ξεδίπλωσε ένα χάρτη

"Θα κλάψω αλλά το προτιμώ από το να πουλήσω ένα εργοστάσιο"! Δήλωσε και η απορία ακόμα και των γιδιών που τους ψηφίζουν είναι: Μα καλά όποιος πάρει τις μετοχές δεν ελέγχει και τα εργοστάσια; Οι μετοχές είναι αέρας κοπανιστός;

Την αλήστου μνήμης δήλωση του Χρίστου Σπίρτζη ότι «υπέγραψα όχι με βαριά καρδιά, αλλά με πολύ πόνο» για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων θύμισε το Σάββατο στη Βουλή η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη ότι «εγώ θα κλάψω αν πουλήσω μια μετοχή της ΔΕΗ».

«Μπορεί να γονατίσαμε το καλοκαίρι, δεν τα παρατήσαμε και μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση η χώρα έμεινε όρθια» υπογράμμισε.

«Εγώ θα κλάψω αν πουλήσουμε μια μετοχή της ΔΕΗ αλλά είναι καλύτερο από το να παραδώσουμε ένα σύγχρονο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο. Το ίδιο ισχύει και για το νερό. Δεν θέλω να πουληθούν οι μετοχές» τόνισε ο κ. Τσιρώνης επισημαίνοντας ότι το 51% των μετοχών παραμένει στο Δημόσιο.

Ο Τσιρώνης ξεδίπλωσε έναν χάρτη στο βήμα της βουλής 

Έναν δασικό χάρτη έβγαλε ξαφνικά και ξεδίπλωσε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο.