14 Μαΐου 2016

Αστυνομικοί τον περίμεναν να τελειώσει την ομιλία του και τον συνέλαβαν!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βέροια, όταν μετά το τέλος εκδήλωσης συνελήφθη ο κεντρικός ομιλητής και διοργανωτής.

Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Αιγές στη Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής, όπως είχε προγραμματιστεί, παρουσιάστηκε Όμιλος Εταιρειών.

Οι εταιρείες και επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτόν, οι σκοποί και η δραστηριότητα του ομίλου.

Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του Ομίλου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία και μπροστά στα μάτια των λίγων παρευρισκόμενων, καθώς η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί και στο κομμάτι της δεξίωσης και ο κόσμος είχε αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και προφανώς περίμεναν την ολοκλήρωσή τους για να προβούν στη σύλληψη.

Πηγές αναφέρουν ότι για την πραγματοποίηση της αστυνομικής επιχείρησης υπήρξε και συνδρομή αστυνομικών της Βέροιας.

Κατά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό πλαίσιο του ομίλου, αλλά δεν έχει συμβεί στα χρονικά μετά το τέλος μιας τέτοιας εκδήλωσης να συλλαμβάνεται ο επικεφαλής επιχειρηματίας.

Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψή του οφείλεται σε εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις.

Πηγή: verianet.gr

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη του επιχειρηματία:

Σύλληψη 43χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απάτης και παράβασης Νόμου περί μεσαζόντων.