07 Μαΐου 2016

Η σ@ξι φίλη της Μελάνια Τραμπ αγωνίζεται για να την κάνει «Πρώτη Κυρία»

Γερός άσος στο μανίκι του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται η τρίτη σύζυγος του, Μελάνια, η οποία επιστρατεύει τις πιο σέξι φίλες της για να διατυμπανίσουν τις αρετές και τα προσόντα της καθιστώντας την στα μάτια των Αμερικανών ως την ιδανική «Πρώτη Κυρία».
Η πρώην συγκάτοικος της Μελάνια, μοντέλο στο επάγγελμα, Βικτόρια Σίλβεστεντ, δηλώνει πως η Μελάνια θα προσδώσει αίγλη με την παρουσία της στον Λευκό Οίκο.

«Η Μελάνια θα φέρει την αίγλη στον Λευκό Οίκο», δηλώνει η 41χρονη κατάξανθη καλλονή από τη Σουηδία. Οι δύο γυναίκες συγκατοικούσαν πριν από 20 χρόνια στο Παρίσι όταν έκαναν τα παρθενικά τους βήματα στο μόντελινγκ.

«Η Μελάνια είναι μία γυναίκα με ήθος και πολύ στιλ», λέει για την συγκάτοικό της επί ένα χρόνο στην «Πόλη του Φωτός».


«Ημασταν συγκάτοικοι για ένα περίπου χρόνο στο Παρίσι. Εγώ μόλις είχα έρθει από τη Σουηδία και η Μελάνια από την Σλοβενία... Ημασταν πολύ δεμένες, ήταν υπέροχα», δηλώνει η Σουηδή καλλονή που κατέστησε τον τίτλο της Playmate στο Playboy το 1997. Η ίδια υποστηρίζει πως, επειδή άρεσε και στις δυο το παγωτό, όταν έτρωγαν πολύ, για να κάψουν τις θερμίδες, έτρεχαν πάνω - κάτω τα σκαλιά της πολυκατοικίας.

«Το διαμέρισμά μας ήταν στην περιοχή Marais. Βρισκόταν σ΄ένα από τα παλιά κτίρια που δεν είχαν ασανσέρ. Οπότε αναγκαζόμαστε να ανεβοκατεβαίνουμε καθημερινά τα σκαλιά. Η Μελάνια ήταν ένας πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος», προσθέτει.

Η Σουηδή καλλονή ελπίζει πως η φίλη της θα διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου στο πλευρό του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατάφερε να εξοντώσει όλους τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και να είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.


Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το μοντέλο από την Σουηδία που στάζει μέλι για την Μελάνια ήταν μοντέλο διάσημων οίκων μόδας, όπως, Chanel, Christian Dior, Loris Azzaro, Givenchy, Valentino and Giorgio Armani.

Για την Μελάνια, η Βικτόρια θεωρεί πως διαθέτει όλα τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει μία γυναίκα που αναλαμβάνει το ρόλο της «Πρώτης Κυρίας». «Εχει ήθος και στιλ. Είναι ξένη κι αυτό είναι που κάνει την Αμερική μια μεγάλη χώρα», λέει το πρώην «κουνελάκι» του «Playboy».


Τα τελευταία χρόνια η Μελάνια έχει αφήσει πίσω της το μόντελινγκ και τις σέξι φωτογραφήσεις και ασχολείται με τη νέα σειρά ρούχων παραλίας που έχει λανσάρει μαζί με τη σχεδιάστρια Μαρί Μέιλι και ονομάζεται «Very By Victoria Silvstedt».

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει σούπερ σέξι ρούχα για τη θάλασσα (μαγιό, παρεό, μπουρνούζια). Οσο για την τέλεια εμφάνισή της η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ζει μόνιμα στη Νότια Γαλλία και διατηρεί τη φόρμα της κάνοντας κολύμπι και άλλα θαλάσσια σπορ.