13 Μαΐου 2016

Τα... κορίτσια του Σίλβιο ζητάνε τα λεφτά τους! Το βίντεο που τον καίει

«Δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ» ακούγονται να φωνάζουν στο τηλέφωνο δύο από τις νεαρές των οργίων στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας - «Μας άφησες στα σκ...!»

«Σίλβιο, έχω μείνει στο δρόμο έπειτα από τέσσερα χρόνια μέσα στα σκ…», φωνάζει εξοργισμένη η Μπάρμπαρα Γκουέρα στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ζητώντας του 50.000 ευρώ για να… ανασάνει.
Το έντονο στιγμιότυπο ανάμεσα στον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς και μία εκ των πολλών κορασίδων που συμμετείχαν στα περίφημα «μπούνγκα-μπούνγκα» στη βίλα Άρκορε, παρότι σημειώθηκε το 2013, είδε το φως της δημοσιότητας μόλις σήμερα χάρη στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε καταγράφει τη συνομιλία ανάμεσα στον Μπερλουσκόνι, την Γκουέρα και την Αλεσάντρα Σορτσινέλι, οι οποίες απαιτούν με επιμονή και οργή χρήματα από τον πρώην Καβαλιέρε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ.

«Δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ, δώσε στην καθεμία μας 50.000 ευρώ», του λένε επιτακτικά με τον ίδιο να απαντά σχεδόν φοβισμένος.

«Τέρμα, τέρμα! Βαρέθηκα να με δουλεύεις. Αστειευόμαστε; Είμαι κουρασμένη. Κάθε χρόνο τα ίδια. Τέρμα», φωνάζει εν εξάλλω η Γκουέρα, με τον Μπερλουσκόνι να παραμένει βουβός στην έκρηξη της «φλογερής» τηλεπερσόνας.

«Εχθές έδωσα 160.000 ευρώ για τη διακόσμηση του σπιτιού της Μπάρμπαρα», αποκρίνεται δειλά ο Μπερλουσκόνι αναφερόμενος στο διαμέρισμα που της παραχώρησε δωρεάν και την ίδια να απαντά σε έντονο ύφος: «Δεν είναι δικό μου το σπίτι».

Η συζήτηση ολοκληρώνεται με τον πρώην Καβαλιέρε να υπόσχεται ότι θα διευθετήσει το ζήτημα, τηλεφωνώντας στο λογιστή του ώστε να προχωρήσει στην κατάθεση των 50.000 ευρώ έκαστος.

Οι νεαρές αποφάσισαν να μαγνητοσκοπήσουν τη συνομιλία με το κινητό τους, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας ίσως για να μπορούν να τον εκβιάσουν στο μέλλον.

Ωστόσο, η συνομιλία αυτή μαζί με 11 ακόμα κατατέθηκαν στην εισαγγελία του Μιλάνου στο πλαίσιο της υπόθεσης της «Ρούμπι καρδιοκλέφτρας» και τώρα αναμένεται να αποφασιστεί αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ψευδούς κατάθεσης των νεαρών, των οποίων εικάζεται ότι εξαγοράστηκε η σιωπή για τα «κομψά δείπνα» που πραγματοποιούνταν στις πολυτελείς βίλες του Μπερλουσκόνι.

Όπως επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα, υπολογίζεται πως συνολικά τα έξοδα για τις νεαρές που διασκέδαζαν τον πρώην πρωθυπουργό και τους φίλους του αγγίζουν τα δέκα εκατ. ευρώ, σε τηλεοπτικά συμβόλαια, αυτοκίνητα, διαμερίσματα και δώρα. 


Δείτε το βίντεο με την καταγεγραμμένη συνομιλία