07 Μαΐου 2016

Συγκλονιστικό βίντεο: «Νίντζα» διασώστης αποσόβησε αυτοκτονία γυναίκας

Κρεμάστηκε από το περβάζι του έβδομου ορόφου και με κίνηση... νίντζα κλώτσησε δύο φορές τη γυναίκα και την έσπρωξε εντός του διαμερίσματός της, βάζοντας ένα τέλος στο θρίλερ που εξελισσόταν

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... σε κινεζική εκδοχή! Ένας διασώστης στην Κίνα «επιστράτευσε» τις ικανότητες... νίντζα που προφανώς διαθέτει, προκειμένου να σώσει μία γυναίκα που απειλούσε να βουτήξει στο κενό, κρεμασμένη από το παράθυρο του διαμερίσματος που διέμενε.

Ο εν λόγω διασώστης ανέβηκε στο διαμέρισμα του πάνω ορόφου, βγήκε από το παράθυρο όσο πιο αθόρυβα μπορούσε, με προσεκτικές κινήσεις κρεμάστηκε από το περβάζι του έβδομου ορόφου και με κίνηση... νίντζα κλώτσησε δύο φορές τη γυναίκα και την έσπρωξε εντός του διαμερίσματός της, βάζοντας ένα τέλος στο θρίλερ που εξελισσόταν.


Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα, έλαβε χώρα στην ανατολική επαρχία της Κίνας, στην πόλη Xuzhou, στις 4 Μαΐου. Η γυναίκα βρισκόταν κρεμασμένη από το παράθυρο του έκτου ορόφου και απειλούσε να βουτήξει στο κενό, δίχως να εξηγήσει το γιατί.

Στην Κίνα, πάντως, συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τις... νίντζα ιδιότητές τους, προκειμένου να αποσοβούν αυτοκτονίες σε ψηλά κτίρια, καθώς πέρυσι, σε ανάλογο περιστατικό, ένας διασώστης είχε επέμβει με τον ίδιο τρόπο, στο 10ο όροφο μίας πολυκατοικίας.