09 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ-Μέχρι κι ο Τσίπρας γέλαγε με τις κοροϊδίες Βούλτεψη σε Καμμένο

Γέλια από τον πρωθυπουργό, που δεν μπόρεσε να κρατηθεί - Κουίκ προς Βούλτεψη: «Θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»

Ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων είχαν οι Πάνος Καμμένος και Σοφία Βούλτεψη στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθύνθηκε αρκετές φορές επικριτικά προς τη ΝΔ με αποτέλεσμα η πάντα θορυβώδης κυρία Βούλτεψη να του απαντήσει :
«Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».

Στο άκουσμα της φράσης της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξέσπασε σε γέλια που προσπαθούσε να κρύψει βάζοντας το χέρι του! Δείτε την απίστευτη φώτο


Στην συνέχεια ο κ Καμμένος και πάλι κατηγόρησε την ΝΔ λέγοντας ότι το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται ως αποτέλεσμα των καταστροφικών συνεπειών του psi! «Άντε πάλι» αντέδρασε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε «γιατί δεν το έκανες Κούγκι;»

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της όμως προκάλεσαν την επέμβαση του κ Τέρενς Κουίκ ο οποίος της είπε «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»

Το επόμενο επεισόδιο είχε ως συμπρωταγωνιστή τη βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Όταν ο κ Καμμένος αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια για τον κ Βασίλη Λεβέντη η κυρία Μεγαλοοικονόμου πετάχτηκε σαν ελατήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

«Εσείς να βρείτε το δρόμο για το προεδρείο» της συνέστησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας τον λάθος δρόμο που πήρε η βουλευτής την ώρα που κατευθυνόταν στο βήμα της ολομέλειας για να μιλήσει.

Χρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ