21 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ ψάχνει την γάτα του στο Instagram!

Ο ισχυρός άντρας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ είναι γνωστός για την σκληρότητά του και για την αφοσίωσή του στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν - Πώς με μια ανάρτηση στο Instagram δείχνει το «άγνωστο» πρόσωπό του
Ο 39χρονος ηγέτης της Τσετσενίας είναι ο αφοσιωμένος «φίλος» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο άνθρωπος που ο Πούτιν επέλεξε να στηρίξει για να τον χρησιμοποιήσει ενάντια στον εθνικισμό των Τσετσένων. Ο Καντίροφ μέχρι σήμερα βαδίζει στα χνάρια του μέντορά του και χρησιμοποιεί το Instagram για να αναρτήσει φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο σκληρός και αποφασιστικός είναι.

Έτσι, στον λογαριασμό του Καντίροφ στο Instagram οι φωτογραφίες τον παρουσιάζουν να παλεύει με κροκόδειλους ή να αγκαλιάζει τίγρεις, όμως, πρόσφατα, ο Τσετσένος ηγέτης χρησιμοποίησε τα social media για έναν διαφορετικό σκοπό. Στην σχετική ανάρτηση ο 39χρονος Καντίροφ εμφανίζεται να κρατά στην αγκαλιά του μια χαριτωμένη γάτα και απευθύνει έκκληση στους 1.800.000 followers που έχει να τον βοηθήσουν να βρει την γάτα του.


Μέχρι τώρα η ανάρτηση έχει περισσότερα από 30.000 likes και 651 σχόλια, αλλά προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποια πληροφορία για την αγαπημένη γάτα του Καντίροφ, που μοιάζει με μικρή τίγρη, καθώς ανήκει στην ράτσα από τις ΗΠΑ, toyger, δηλαδή «toy tiger» (τίγρης παιχνίδι).

Στην ανάρτησή του ο Τσετσένος ηγέτης αναφέρει ότι η γάτα χάθηκε πριν δέκα ημέρες και την αποζητούν τα παιδιά του, αφού έπαιζαν μαζί της στην αυλή της κατοικίας τους, αλλά παράλληλα, αφήνει και υπαινιγμούς για το ποιος μπορεί να πήρε την γάτα γράφοντας:«Έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε σοβαρά...Ίσως να βρίσκεται με κάποιον εδώ κοντά, αυτό το πρόσωπο μπορεί να μην γνωρίζει πώς να βρει τους ιδιοκτήτες, είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν χρειάζεται την γάτα κάποιου άλλου, θα ήμασταν ευγνώμονες για κάθε πληροφορία».


Οι επικριτές του Κρεμλίνου έχουν χαρακτηρίσει τον Καντίροφ έναν απρόβλεπτο άνθρωπο που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του ισλαμιστή πολέμαρχου, του Ρώσου εθνικιστή και του φανατικού οπαδού του Βλαντιμίρ Πούτιν.