13 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει το Twitter με την γκάφα του αμόρφωτου Τσίπρα

Σε μια νέα διαδικτυακή «γκάφα» υπέπεσε ο Αλέξης Τσίπρας με νέες αναρτήσεις που έκανε στο Twitter.

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα φιλίας προς τις αραβικές χώρες απ' όπου αναμένει να μας πλημμυρίσουν τουρίστες, ο πρωθυπουργός «τιτίβισε» κάποια σημεία από την χθεσινή του ομιλία στην 24η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Σε μια προσπάθεια να τονίσει σημασία του τουρισμού για την ελληνική οικονομία, ο κ. Τσίπρας έγραψε πως η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να υποδεχτεί 30 εκατομμύρια επισκέπτες, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής, η κυβέρνησή του επιδιώκει την αύξηση από την Ρωσική αγορά.

Στο επόμενα tweet, όμως, έκανε ένα σημαντικό λάθος.

«Αυξάνουμε το μερίδιο μας τόσο στην Βόρειο Αμερική όσο και στις νέες, αλλά συνάμα πολλά υποσχόμενες, αγορές όπως είναι η Κίνα και η Ινδία. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις δημιουργούν την ευκαιρία να ανοιχτούμε σε χώρες όπως η Αίγυπτος, Ιράν και λοιπές Αραβικές χώρες», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Το πρόβλημα είναι ότι το Ιράν δεν ανήκει στις αραβικές χώρες, κάτι που ο κ. Τσίπρας
φαίνεται ότι δεν γνώριζε, αφού έκανε την ίδια αναφορά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον ΣΕΤΕ το βράδυ της Πέμπτης.

Η νέα γεωγραφική -αυτή την φορά- «γκάφα» Τσίπρα έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά» αφού οι χρήστες του Διαδικτύου στράφηκαν στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις απόψεις του αναφορικά με το θέμα...

Μερικά από τα επίμαχα «τιτιβίσματα» των χρηστών του Twitter


... και τα «τιτιβίσματα» του Αλέξη Τσίπρα