09 Μαΐου 2016

Ο Λάνθιμος φωτογραφίζει αγγελάκι της Victoria’s Secret -Σέξι με άλλη ματιά [εικόνες]

Μία τυπική οικογένεια και η καθημερινότητά της. Μοναδικό παράδοξο; Το μοντέλο Τέιλορ Χιλ, αγγελάκι της Victoria’s Secret, που περιφέρεται με μαγιό στον χώρο και ο Γιώργος Λάνθιμος πίσω από το φακό.
Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης, κλήθηκε από το περιοδικό V στο πρόσφατο τεύχος του, να αναλάβει το editorial μόδας, με την Τέιλορ Χιλ να ποζάρει ανάμεσα σε καθημερινές στιγμές μιας οικογένειας.



Η 20χρονη Χιλ φωτογραφήθηκε σε σπίτι στην αγγλική εξοχή, με τη ματιά του Λάνθιμου, του ανθρώπου που επί χρόνια βρίσκεται πίσω από διαφημίσεις.


Όπως γράφει η Σάρα Ζάιον του V magazine: «Από τις προ-εφηβικές μνήμες ζεστών ημερών δίπλα στην πισίνα, στην εφηβική δυνατότητα να φοράς χωρίς ντροπή μπικίνι όλο το καλοκαίρι, στις πρώτες αναμνήσεις της νεανικής αγάπης, ο Γιώργος Λάνθιμος αναφέρεται στην φευγαλέα αίσθηση νεότητας και αθωότητας που κουβαλά συχνά το καλοκαίρι».


Οπως και στα έργα του, κάθε παράδοξο μπορεί να σου συμβεί.



Αυτή είναι μία σημαντική εβδομάδα για τον Γιώργο Λάνθιμο, αφού εκτός απο τη φωτογραφική του ικανότητα κρίνεται και η σκηνοθετική, διεθνώς, μιας και η τελευταία ταινία του «The Lobster» κυκλοφορεί στις ΗΠΑ 13 Μαΐου.